У Вінниці тривають роботи по будівництву мережі вуличного освітлення на усіх в'їздах у місто. Вже встановлено нові ліхтарі на вулиці Данила Нечая та на Хмельницькому шосе. Днями завершили встановлювати світильники на ділянці Барського шосе ( від вул. Келецька  в напрямку об'їзної дороги на Гнівань) Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов.

"У цьому році ми виконали досить значні обсяги робіт по будівництву мережі вуличного освітлення на всіх в’їздах у Вінницю. В результаті нові ліхтарі вже встановлено на ділянках вулиць Хмельницького шосе та Данила Нечая, які минулого року юридично були приєднані до міста.

Кілька днів тому завершено роботи ще на одній ділянці дороги – на Барському шосе (від Келецької у напрямку об’їзної дороги на Гнівань). Загалом тут встановлено більше 120 світлодіодних ліхтарів, які не тільки економні та мають більший термін експлуатації порівняно з іншими, а й забезпечують кращу видимість для водіїв. Зараз працюємо над встановленням ліхтарів та будівництвом мережі по Немирівському шосе.

На Барському шосе встановили 120 світлодіодних ліхтарів

До речі, в рамках комплексної реконструкції перехресть проспекту Юності з вул.Пирогова і вул.Зулінського з Київською буде також встановлено нові світильники. А на наступний рік плануємо розпочати будівництво мережі вуличного освітлення по об’їзній дорозі - Львівському шосе", - повідомив С.Моргунов.



Переглядів: 4983
Поширень: 0