Життя для різних людей виглядає і проходить теж по-різному.  Для когось - це промерзлий на холоді склад, де після роботи дівчата збирають передачі  хлопцям на передок. Для когось - невидиме полювання за відморозками серед нас. Для когось – повсякденні клопоти й запара на роботі. Але є обставини, які обєднують цих людей. Вони здатні на вчинок. На співчуття і допомогу. На повагу за банальне здавалося б «япростороблюсвоюроботу»…

Гонщик та волонтер Юрій Берко. Розроблений вінничанином   штурмовик  на базі  баггі “Пегас-2” взято зразком для серійного виробництва  Управлінням  розвідки Міністерства оборони.

Юрій Берко

До речі, це вже друге таке авто, зроблене для військових розвідників. Первісток,  "Пегас-1", було  передано в АТО у  квітні 2015 року.

авто, зроблене для військових розвідників

Підполковник поліції Олександр Остачинський, майор Данило Саломко, капітан Юрій Латанський, старший лейтенант Богдан Гуменний. Викрили і затримали банду квартирних крадіїв-гастролерів, нагороджені грамотами міської ради та грошовими преміями.

Підполковник поліції Олександр Остачинський, майор Данило Саломко, капітан Юрій Латанський, старший лейтенант Богдан Гуменний

Зокрема, міський голова Сергій Моргунов подякувавши полісменам за професійну роботу, зазначив: «Останніх півроку криміногенна ситуація в державі виявилась досить складною. Коли у Вінниці у серпні–вересні почались перші відпрацювання по місту, було затримано чотири злочинних групи, до складу яких в переважній більшості входили люди грузинської національності. На сьогодні більшість викраденого ними майна повернуто власникам. Тож дякую вам за вашу професійність, пильність та патріотизм до держави та міста. Так тримати!»

 Підполковник поліції Олександр Остачинський, майор Данило Саломко, капітан Юрій Латанський, старший лейтенант Богдан Гуменний

Олександр Домбровський. Вінницький нардеп став одним  з героїв  «Дня  доброти для маленького Тарасика Семенова». На своїй сторінці у Фейсбуку він написав: «Щиро дякую Юлі Адамлюк, вінницькому волонтеру, яка допомагає зібрати кошти на порятунок життя маленького хлопчика Тараса Семенова. Вчора моя родина перерахувала 50 тисяч гривень на лікування Тарасика. Я звернувся до своїх друзів, і сьогодні вони теж перерахували гроші для дитини. Нашими спільними зусиллями рахунок поповнився на понад 100 тисяч гривень. Бажаю найшвидшого одужання хлопчику! Разом – ми сила, разом ми багато чого можемо зробити!»

Олександр Домбровський

Всього вже зібрано 355 585 гривень. Ще необхідно 399 955 гривень.

Номер карти Приват банку 4149497856848595 Семенова Олена Павлівна

Карта приват банку волонтера 4149 4978 6158 1892 Адамлюк Юлія (вказуйте, що перерахування для лікування Тараса Семенова)

Святослав Буше.  Начальник «Вінницького шляхового управління» отримав нагоняй за повільну розчистку тротуарів після снігопаду від мера Сергія Моргунова, який  навідався на  на підприємство і поставив вимогу  переглянути логістику прибирання тротуарів та найняти більше людей.

Святослав Буше

Прибирання снігу у Вінниці

Прибирання снігу у Вінниці

З іншого боку, вінницькі шляховики добре справилися з дорогами, чому у Вінниці й не було такого снігового армагедону, як в інших містах (див. відео з Тернополя).

Володимир Гройсман. Чергове питання, яке обіцяв і реалізував прем'єр-міністр – спрощення для  малого та середнього бізнесу правил підключення до електромереж установок потужністю від 160 до 5000 кВт, яке досі  було предметом постійних зловживань з боку деяких обленерго. Ну і, звісно, миттєвє реагування на платіжки з  опалення із завищеними цифрами, а точніше порахованими не за два тижні жовтня, а за весь місяць.  Який інтерес мав у цьому  Ахметов напередодні проголошених  Оппоблоком акцій протесту, наразі розбирається МВС.

Володимир Гройсман

Вадим Мукомол, ІТ-розробник сайту  "Щедрик", де до  100-річчя першого хорового виконання знаменитої колядки   зібрані найпопулярніші варіації різдвяної мелодії Миколи Леонтовича, уроженця Вінниччини.

Вадим Мукомол

Ольга Юркова. Колишня вінницька журналістка, яка працює зараз в  журналі “Країна”, увійшла в список  топ-100 реформаторів Європи, як автор ідеї і співзасновниця сайту Stopfake.

Ольга Юркова

Список New Europe 100 публікується щорічно  і в нього входять номінанти з Центральної та Східної Європи – люди і організації, які своїм прикладом і діями відображають інновації в регіоні.

Валентин Грабко. Автор ідеї   платформи по управлінню  міським транспортом для нових трамваїв  "Вінвей", розробленої науковцями у Вінницькому національному технічному уніаерситеті.

Валентин Грабко

Бійці спецпідрозділу СБУ «Альфа». Затримали в Агрономічному банду «Самвела Московського», що вимагали  4 тисячі доларів  в одного з вінницьких лікарів.

Бійці спецпідрозділу СБУ «Альфа»

Стeпaн Iвaнoвич Тiмioсoв. Найстарішому поліцейському Вінниччини виповнилося 100 років. А до  служби  в oргaнaх внутрiшнiх спрaв він встиг повоювати в Другій свiтoвій  вiйні та партизанив нa тeритoрiї пiвдeнних рaйoнiв Вiнниччини тa Oдeщини.

Стeпaн Iвaнoвич Тiмioсoв

Окрім колег, ветерана зі святoм  вiтaли п’ятeрo oнукiв тa трoє прaвнукiв.

Олександр Яремчук. Волонтер «Азову»  виступив з ініціативою компенсувати кошти за навчання  учасників АТО  та їх дітей, в т.ч. й  на заочній формі. Обласна рада підтримала таку пропозицію.

Олександр Яремчук

Обласна прокуратура. Колектив, включно з ветеранами, скинувся коштами, придбав і відремонтував для морських  піхотинців  плаваючу БРДМ-2. Надійний і прудкий агрегат, я теж в армії на його броні поїздити встиг.

Обласна прокуратура

Іван Мельничук. Вінницький нардеп вкотре став зіркою парламентських дебатів. А саме, коли  Олег Ляшко розмахував біля трибуни своїм дипломатичним паспортом, обіцяючи здати його, доки немає безвізового режиму, Мельничук  вихопив у Ляшка книжечку, якої той збирався позбутися.

Іван Мельничук

- Якщо дипломатичний паспорт тобі не потрібний, то віддай його сюди, і я здам його в Міністерство закордонних справ, там знають, що з ним робити, - пояснив  свій вчинок І.Мельничук.

На цьому зичимо теплого насамперед нового тижня всім вінничанам! Шануйте здоров'я і не відкладайте на потім добро і справжні Вчинки. Про допомогу армії на холодному передку теж не забуваємо.

*(медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 5705
Поширень: 0