Чотири «Ланоса» та дві «Ниви» поповнили автопарк вінницьких поліцейських охорони. Ключі від нових автівок екіпажам охорони вручив начальник Департаменту поліції охорони генерал третього рангу Сергій Будник.

24 листопада на площі Василя Стуса начальник Департаменту поліції охорони Нацполіції України Сергій Будник, заступник начальника поліції Вінниччини Руслан Мороз та керівник управління поліції охорони у Вінницькій області Сергій Голодюк вручили шістьом екіпажам поліцейських груп реагування нові «Ланоси» та «Ниви».

Автопарк поліції охорони поповнився новими автівками

Начальник Департаменту поліції охорони Сергій Будник зазначив, що сьогодні довіра людей до державної охорони зростає. Щороку кількість об’єктів державної та приватної власності, що знаходяться під державною охороною, збільшується. Це є свідченням ефективної роботи працівників підрозділу:

- Сьогодні черговий раз оновлюється автопарк вінницької поліції охорони, яка фінансується за власні кошти. Сподіваюся, що це дасть змогу групам надійніше та ефективніше реагувати на виклики та затримувати правопорушників на місцях вчинення злочинів, - сказав Сергій Будник та побажав вінницьким поліцейським охорони успіху, зберегти та примножити довіру, якою сьогодні користуються у громадян.

Автопарк поліції охорони поповнився новими автівками

Заступник начальника ГУНП Вінницькій області Руслан Мороз підкреслив, що служба поліції охорони є провідною у сфері надання охоронних послуг населенню і працює на належному рівні. Про це свідчить кількість договорів, укладених на охорону, як державної, так і приватної власності. Крім того, групи реагування поліції охорони знаходяться в системі єдиної дислокації сил та засобів вінницької поліції, що дає змогу ефективніше протидіяти злочинності.

- Головним нашим завданням є забезпечення надійної охорони державних та приватних об’єктів, - говорить начальник поліції охорони Вінниччини Сергій Голодюк. - Сьогодні управління поліції охорони у Вінницькій області здійснює охорону 13 104 об’єктів на території міста та області, більша половина з них – це об’єкти приватної власності. Охорона здійснюється 23 групами реагування, які у цьому році здійснили понад 19 000 виїздів і затримали 665 правопорушників на місцях вчинення злочинів. Час прибуття поліцейських груп реагування на сигнал тривоги 2-3 хвилини. У автопарку управління поліції охорони Вінниччини 62 машини, 13 з яких придбані у цьому році.

Автомобілі, які сьогодні отримали поліцейські охорони освятив настоятель храму святого великомученика Дмитрія Солунського отець Сергій.



Переглядів: 4365
Поширень: 0