Раніше Денис Романовський зі своїми однодумцями збирав вантаж для бійців і передавав іншим активістам, які вже доправляли гостинці армійцям. Проте від початку цього року Денис і сам частий гість на передовій – хоче організувати тренінги для бійців, які втратили зір.

Від початку збройного конфлікту на Сході країни 27-річний вінничанин Денис Романовський допомагає українським захисникам. Через вроджену хворобу очей чоловіка не призвали до війська. А рік тому повністю втратив зір. Проте не залишив своєї волонтерської справи.

Навколо себе Денис зібрав однодумців. Загалом у команді 15 волонтерів.

Пункт прийому допомоги армійцям облаштували у гаражі. Саме сюди небайдужі вінничани привозять необхідні речі та харчі на передову. Ось і цього разу волонтерам принесли гроші для потреб армійців.

Тільки-но волонтери сформують вантаж на кілька мікроавтобусів, одразу вирушають на передову. Разом з іншими волонтерами у дорозі щоразу й Денис Романовський. Каже – допомагатиме захисникам, допоки схід України не звільнять від терористів. Водночас чоловік хоче організувати безплатні тренінги для бійців, які втратили зір у зоні АТО.



Переглядів: 2786
Поширень: 0