Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції підсумували результати комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання, яке тривало впродовж місяця. За підсумками оперативно-службової діяльності в ході цих заходів Гайсинський відділ поліції відзначено найкращим.

Відпрацювання області проводилося з 7 листопада в рамках загальнодержавних заходів за дорученням Прем’єр-міністра України. Його мета - стабілізація криміногенної обстановки, підтримання публічної безпеки та правопорядку.

На початку наради т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос вручив подяки працівникам поліції, які відзначилися в ході відпрацювання розкриттям резонансних злочинів, організацією превентивної роботи.

Юрій Педос відзначив кращих працівників поліції

За результатами оперативно-службової діяльності у листопаді цього року керівник поліції відзначив символічним кубком найкращий підрозділ поліції – Гайсинський відділ, до складу якого входить Іллінецьке та Оратівське відділення поліції.

Юрій Педос відзначив кращих працівників поліції

Загалом поліцейськими області за час відпрацювання було розкрито 3 вбивства, 4 тяжких тілесних ушкодження, 3 факти умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 7 пограбувань.

Працівниками поліції розпочато 55 кримінальних проваджень за фактами незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами, вибуховими речовинами. Правоохоронці вилучили 591 одиницю вогнепальної зброї та боєприпасів.

Юрій Педос відзначив кращих працівників поліції

В результаті проведеної роботи розшукано 43 особи, які переховувалися від органів досудового розслідування, прокуратури, суду, ухилялися від відбуття кримінального покарання.

Вжитими превентивними заходами досягнуто зниження кількості злочинів у публічних місцях.

Юрій Педос відзначив кращих працівників поліції

Разом з тим спостерігається ріст дорожньо-транспортних пригод, в тому числі, з вини нетверезих водіїв. За час відпрацювання поліцейські задокументували 341 факт керування водіями у стані сп’яніння.



Переглядів: 4280
Поширень: 0