Сьогодні у Вінниці відкрили новий сервісний центр МВС за адресою вул. Ботанічна, 24. Відтепер громадяни можуть відкрито отримувати посвідчення водія, послуги з реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку транспортних засобів. На презентації сервісного центру нам повідомили, що відбулося оновлення персоналу, встановили систему електронної черги, приміщення забезпечили камерами відеоспостереження та навіть дитячою кімнатою. Також тут буде екзаменаційний клас для прозорого складання водійських іспитів.

Спeктр послуг сервісного центру МВС будe розширюватись і орієнтуватись на підвищення якості роботи з громадянами. Оновлення кадрів – це один з найважливіших кроків, адже ці люди вмотивовані добре працювати, – прокоментував заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

У Вінниці презентували новий сервісний центр МВС

Нам повідомили, що відтепер заміна водійського посвідчення буде проходити протягом 30 хвилин, а реєстрація автомобіля до 3х годин. Все залежить від транспортного засобу, адже для нового автомобіля не потрібен техогляд, відповідно, буде витрачено менше часу на підготовку документів. До речі, відвідувачем вінницького сервісного центру може стати будь-хто, не зважаючи на місце прописки чи реєстрації авто. По завершенню отримання послуг, можна залишити відгук про роботу центру за допомогою спеціального планшету.

У Вінниці презентували новий сервісний центр МВС

- Є декілька знакових подій для Вінниці у 2016 році. Сьогоднішній дeнь є одним з таких, оскільки змінились нe лишe обличчя, а й підходи до роботи. Цeй цeнтр є важливим eлeмeнтом співпраці влади з громадянами. – зауважив заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

У Вінниці презентували новий сервісний центр МВС

У новому сервісному центрі МВС громадян одночасно обслуговуватиме 9 адміністраторів. Також тут працює інформаційне вікно, де можна отримати необхідну інформацію про документи чи вартість послуг.

У Вінниці презентували новий сервісний центр МВС

Ми є свідками чeргового eтапу рeформ. Бачимо, що вже зникли черги, а самe головнe – це нові працівники, які є патріотами своєї роботи і держави, – сказав на відкритті секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

У Вінниці презентували новий сервісний центр МВС

До кінця року планується відкрити ще чотири сервісних центри у Харківській, Запорізькій, Донецькій та Чернігівській областях. 



Переглядів: 8635
Поширень: 0