20 грудня у Вінницькому національному технічному університеті відбулись урочистості з нагоди закінчення перепідготовки військовослужбовців ЗС України та членів їх сімей за проектом «Україна-Норвегія» Міжнародного фонду соціальної адаптації.

Група з 37-ми учасників проекту проявила високу мотивацію під час навчання та успішно скала всі іспити з дисциплін курсу «Інформаційні технології в бізнесі».

Загалом кожний слухач отримав міжнародні дипломи міністерства закордонних справ й міністерства оборони Королівства Норвегії, а також спільний диплом університетів NORD (м. Бодо, Норвегія)  та ВНТУ.

Дипломи учасникам проекту вручали ректор ВНТУ, професор Володимир Грабко та представник МФСА, керівник PR-відділу Ольга Філіна.

АТОвці отримали дипломи університетів Nord та ВНТУ

Також потрібно відзначити вагомий внесок у роботу проекту громадських організацій. Завдяки Всеукраїнській спілці учасників бойових дій «Побратими України» представники ВНТУ змогли провести ретельний підбір слухачів, виявити їх бажання, вимоги та адаптувати навчальний план для кращого засвоєння дисциплін.

Після закінчення 3-х місячних курсів слухачі проекту отримали сучасні знання у сфері ринкової економіки, інформаційних технологій, електронної комерції та мали можливість вивчити англійську мову.

АТОвці отримали дипломи університетів Nord та ВНТУ

Наступній етап спільного проекту у ВНТУ почнеться у лютому 2017 року. Слухачами курсів перепідготовки можуть бути особи, які брали участь в антитерористичній операції (АТО), демобілізовані та звільнені у запас з лав Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та особи що підлягають звільненню в поточному році.

АТОвці отримали дипломи університетів Nord та ВНТУ

Участь в проекті також можуть брати дорослі члени сімей таких категорій військовослужбовців та співробітників.



Переглядів: 3975
Поширень: 0