Поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції у Вінницькій області викрили місце розпусти, яке вінничанка організувала на зйомній квартирі з метою збагачення.

В ході проведення оперативних заходів поліцейськими встановлено, що 46-річна вінничанка на сайтах знайомств в мережі Інтернет підшуковувала клієнтів з метою надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Півтисячі гривень за інтим просила вінничанка, яка влаштувала квартирі бордель

Крім того зловмисниця підробляла тим, що здавала в найм подобово помешкання, яке з її слів, належало родичам. Бажаючим вона пропонувала додатково інтимні послуги.

За словами начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Олександра Федоровича, в ході проведення огляду в помешканні, яке зловмисниця використовувала, як місце розпусти, вилучені грошові кошти, здобуті злочинним шляхом та інші речові докази протиправної діяльності.

Півтисячі гривень за інтим просила вінничанка, яка влаштувала в квартирі бордель

Попередньо встановлено, що організаторка борделю брала 500 гривень за інтим та 150 грн за використання житла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.302 КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені з метою наживи.

Півтисячі гривень за інтим просила вінничанка, яка влаштувала в квартирі бордель

Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Триває слідство.



Переглядів: 3803
Поширень: 0