Дорожньо-транспортна пригода сталась 22 січня близько 02.00 години ночі на перехресті вулиць Київська - С. Зулінського. Водій автомобіля «КІА» не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

Попередньо встановлено, що 43-річний водій автомобіля «КІА», рухаючись вулицею Київською у напрямку виїзду з міста. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги та зіткнувся з електроопорою і перевернувся.

Від отриманих травм водій загинув на місці пригоди. Двоє пасажирів іномарки: 30-річна жінка та 32-річний чоловік з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Вночі на Київській "КІА" в'їхала у стовп та перекинулась. Є загиблі

Слідчими органами призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

У водія іномарки відібрані зразки крові на визначення наявності алкоголю.

Вночі на Київській "КІА" в'їхала у стовп та перекинулась. Є загиблі

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває розслідування.



Переглядів: 3098
Поширень: 0