Про те, що до Вінниці приїхала Надія Савченко представники засобів масової інформації дізналися після того, як Народну депутатку не хотіли пропускати у приміщення заводу «Форт». Підприємство вже понад 20 років займається виготовленням зброї, тому має статус спецоб’єкту, який знаходиться під підвищеною охороною. Все ж, пані Надії вдалося поспілкуватися з очільником підприємства з приводу того, що «Форт» виготовив ніби-то неякісну зброю для її помічника.

Разом з тим, Надія Савченко завітала до Апеляційного суду Вінницької області, щоб бути присутньою на судовому засіданні по квартирній афері, яку здійснили ще у 2014 році. Приміщення корпусу електротехнічного заводу реконструювали у житловий будинок. Як згодом з'ясувалося документи на квартири, які придбали тут вінничани були підробленими. Обвинуваченою визнали Інну Барткову. Вона вже три роки перебуває під вартою.

Надію Савченко у Вінниці зустріли криками "Ганьба!"

Надію Савченко у Вінниці зустріли криками "Ганьба!"

Яким чином Надія Савченко пов’язана з ошуканими вінничанами ми дізнавались безпосередньо у депутатки.

- Я приїхала, тому що до мене надійшло звернення від громадян по судовій справі. Я зрозуміла, що її корені набагато глибші ніж просто шахрайство. Наскільки я знаю, то суд відбувався з жахливими порушеннями. Інну намагаються спеціально призначити винною, - прокоментувала Надія Савченко.

Надію Савченко у Вінниці зустріли криками "Ганьба!"

Все ж, не так сталося, як гадалося. Ажіотаж навколо особи Надії Савченко затримав розгляд вищезгаданої справи. Таким чином, народна депутатка потрапила на інше засідання по незаконному звільненню громадянки Мішиної. Після оголошеного вироку суду по даній справі пані Надія вийшла на перекур, але під стінами будівлі її чекали молодики з чорно-червоними прапорами та плакатами.

Надію Савченко у Вінниці зустріли криками "Ганьба!"

Очільник ЦК «Азов» Олександр Яремчук задав Савченко питання: «Чому ви захищаєте шахраїв?» В цей час активісти вигукували «Ганьба кремлівським агентам!» та запитували чи не в ДНР вона телефонує, щоб дізнатись що їм відповісти. Також прозвучали запитання з приводу справжньої мети відвідування «Форту». У відповідь на запитання та вигуки вінницьких активістів Савченко затушуючи об взуття цигарку відповіла:

- Всі ваші запитання, шановна громадо, ви можете дати мені в письмовому вигляді як депутату ВР України.

Надію Савченко у Вінниці зустріли криками "Ганьба!"



Переглядів: 5496
Поширень: 0