Сьогодні ввечері глядачі телеканалу 1+1 побачать один з найемоційніших випусків другого сезону реаліті «На ножах». Команда проекту рятуватиме вінницький ресторан італійської кухні «Аркобалено», від якого надійшла рекордна кількість заявок на участь в програмі.

Євген – імпульсивний шеф-кухар та співвласник закладу, для якого відкриття ресторану стало здійсненою мрією. Проте, коли бізнес почав зазнавати збитків, у його родині почалися сварки, а Євген замість вирішення справ, захопився алкоголем. Команда закладу не бачить в ньому гідного лідера. Власники закладу не розділяють точки зору один одного щодо справ у ресторані, а команда, не маючи сильного лідера, втратила здатність працювати гуртом.

- Цей ресторан повністю розбив нашу родину, - говорить Ірина, дружина Євгена.

Щоб допомогти ресторану «Аркобалено», Ольга Фреймут оцінила меню, кухню, подачу страв та дізналась подробиці стосунків у колективі, а найуспішніший ресторатор України Діма Борисов провів професійні майстер-класи з приготування італійських страв та поділився секретним інгредієнтом, який надасть різотто неймовірного смаку. Крім того, ресторатор відкрив власникам «Аркобалено» важливі нюанси ресторанного бізнесу щодо того, як правильно формувати ціну страв у меню.

Дизайнери Олександр та Володимир Юдіни спробують створити в «Аркобалено» неповторну атмосферу італійського затишку та передати в інтер’єрі нотки темпераментного характеру цієї країни.

У новому випуску проекту команду закладу чекає складне випробування. Просто на вулиці на очах у жителів міста їм доведеться змагатися з конкурентами - кухарями відомого ресторану італійської кухні - у приготуванні страв, які потім оцінять вінничани. Подивитись на змагання та розсудити учасників запрошено найповажнішу людину міста – мера.

Чи зможе команда ресторану «Аркобалено» гідно себе проявити перед міським головою та вінничанами та хто насправді виявиться головним на кухні закладу, дивіться сьогодні о 22.00.



Переглядів: 7367
Поширень: 0