Поліцейські встановили та затримали чоловіка, який під час з’ясування стосунків відкрив стрілянину по відпочиваючим одного з кафе міста Вінниці. В результаті конфлікту двоє постраждалих госпіталізовані до хірургічного відділення міської лікарні. Поліція встановлює причини інциденту.

Вчора до поліції надійшли заяви одразу двох вінничан. Чоловіки розповіли, що разом з компанією друзів відпочивали в одному з розважальних закладів міста. В них виник конфлікт з іншим відвідувачем закладу та в ході з’ясування стосунків чоловік витягнув пістолет та почав в них стріляти.

Попередньо працівники поліції встановили, що конфлікт між відпочиваючими стався через дівчину. Вона відмовилась танцювати з одним з чоловіків з компанії постраждалих та попросила свого хлопця захистити її. В ході з’ясування стосунків між чоловіками почалась бійка, під час якої хлопець дівчини застосував пістолет та, здійснивши близько 5 пострілів, зник з місця події на таксі.

Поліцейські встановили та затримали того, хто стріляв. Ним виявився 41-річний раніше судимий житель Вінниці. Чоловік затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Причини та обставини інциденту з’ясує досудове слідство.

Як з’ясувалось, постріли були здійснені з газового пістолета, переробленого під стрільбу гумовими патронами несмертельної дії. Зброя вилучена та направлена на експертизу.

Постраждалі з пораненнями госпіталізовані до міської лікарні.За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство), що карається позбавленням волі на строк до семи років.



Переглядів: 2223
Поширень: 0