У Вінниці розпочалось прибирання міста після зими. Наразі комунальні служби наводять лад на вулицях. Вони очищають узбіччя, фарбують огорожі та вже розпочали поточний ремонт доріг. Також є вже перші вінничани, які вийшли на прибирання міста. Вони вирішили навести лад біля Вишенс​ького озера і таким чином долучились до загальноміських «суботників». Ініціатору сьогоднішнього прибирання Таїсії Гайді заступник міського голови Сергій Тимощук вручив Подяку за підписом міського голови Сергія Моргунова.

Незабаром у Вінниці стартують загальноміські суботники, про участь в яких заявило вже більше трьох тисяч мешканців міста. Триватимуть вони до середини квітня, і за цей час планується очистити зелені зони, лісопосадки, прибережні смуги біля річок та озер, території загального користування приватного сектору.

Сьогодні до загальноміських «суботників» вже долучились деякі вінничани і зробила свій внесок у наведення ладу на території біля Вишенського озера, прибравши там сміття. За таку позицію організатору сьогоднішнього прибирання Таїсії Гайді заступник міського голови Сергій Тимощук вручив Подяку.

Вінничан, які першими долучились до прибирання міста, відзначили подяками

«Вінницька міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щиру подяку за ініціативу і небайдужість, відданість громадянському обов’язку та активну участь у поліпшенні благоустрою міста Вінниці», - сказано у Подяці.​



Переглядів: 2633
Поширень: 0