17 березня, напередодні Дня працівників комунального господарства на площі Стуса вінничанам продемонстрували техніку комунальних підприємств, яка допомагає у прибиранні доріг міста від бруду та снігу, обслуговуванню мереж зовнішнього освітлення, озелененні, вивезенню сміття та іншої.

Усі бажаючі мали змогу поспілкуватись з представниками колективів комунальних підприємств і дізнатись про призначення спецавтомобілів, як вони працюють, які є «секрети» в роботі тих людей, які у своїй більшості ще до світанку «на ногах», щоб вінничани вранці бачили чисте і гарне місто

Загалом на площі  Стуса було представлено більше десяти одиниць техніки. Серед них –  вишки МКУП «Міськсвітло»: «ТАТА» та «Nissan». Також машини «Шляхового управління»: «Глобуси», які прибирають місто влітку, «Жилети» для зимового прибирання, трактор «Білорусь 320» та підмітально-прибиральні машини City Cat – 5005.

Вінницькі комунальники проказали техніку, якою прибирають місто та обслуговують мережі зовнішнього освітлення

Було представлено й оснащення «ЕкоВіну»: контейнери для сортування сміття та сміттєвоз. Від «Зеленбуду» – міні-погрузчик «MUSTANG» для вирівнювання ґрунту та інших земляних робіт. А також – викорчовувач пеньків. Крім того, під час презентації можна буде побачити машину для промивки каналізаційних мереж.



Переглядів: 3491
Поширень: 0