У Вінниці розпочалися дні моди весняно-літнього сезону. З 31 березня по 2 квітня на другому поверсі ТРК «Поділля City» відбувалися покази місцевих дизайнерів та студій одягу.

Розпочала свято моди дизайнерка Леся Зіаннурова (LeZia) новою колекцією «В гармонії». Перед показом для відвідувачів днів моди запропонували взяти участь у благодійній акції. Присутні могли придбати шерстяне пальто червоного кольору ціною 2500 гривень, а гроші мали б спрямувати на лікування онкохворої жінки. На жаль, ніхто з публіки не погодився на купівлю з подіуму, але верхній одяг від дизайнерки можна придбати і після показу. Загалом колекція «В гармонії» була представлена яскравим вбранням з натуральних тканин та шерсті. Цікаво, що моделями колекції LeZia були і маленькі дітки, і вагітні жінки, і пані з пишними формами. Особливо привертали увагу оригінальні сумочки з вовни, які були схожі на ілюстрації до казок. Надзвичайно ніжні сукні з натуральних тканин від Лесі Зіаннурової справді створили атмосферу гармонії, єднання з природою та відчуття весняно-літнього тепла.

Леся Зіаннурова (LeZia)

Леся Зіаннурова (LeZia)

Леся Зіаннурова (LeZia) Леся Зіаннурова (LeZia)

Завершенням першого дня показів стала колекція від Inna Loik під назвою «Butterfly». Моделі представили дивовижні вечірні сукні з оксамиту, який доповнювали глибокі вирізи на спині та грудях, а також легкі деталі з пір’я. В колекції переважали темні тканини, які хвилями спадали по фігурі, візуально роблячи моделей легкими наче метелики. Серед представленого одягу від Inna Loik можна було побачити брючні костюми, накидки, святкові та повсякденні сукні.

колекція від Inna Loik

колекція від Inna Loik

колекція від Inna Loik

Другий день Вінницьких днів моди розпочався з гарячої африканської колекції від Людмили Квєтної. Дизайнерка зізналася, що неординарні тканини для екзотичних образів були привезені безпосередньо з Африки. Колекція має назву «Та, що біжить за сонцем», тому тут представлені легкі блузи, шорти, сукні та накидки яскравих кольорів.

Колекція Людмили Квєтної

Колекція Людмили Квєтної

Колекція Людмили Квєтної

Нову колекцію від PANNA boutique потішила різномаїттям суконь, брючних костюмів та легких блузочок. Для відвідувачів Вінницьких днів моди перед показом PANNA презентували невеликі сувеніри. Показ проходив під супровід скрипальки Катерини Дарміної. Кольорова гама колекції – бузковий, блакитний, ніжно-рожевий, але присутні моделі яскравого червоного, синього та коричневого тонів.

PANNA boutique

PANNA boutique

PANNA boutiquePANNA boutique

PANNA boutique

Колекцію з назвою «DarkRainbow» від Світлани Теренчук вінничани мали змогу побачити наступною. Перша частина представлена переважно у чорних тонах зі срібно-золотим оздобленням. Друга половина колекції включала яскраві сукні з квітковими принтами, пайєтками та камінцями. На початку показу на подіумі станцювали юні брейк-денсери студії «Art Fution», в костюмах розроблених дизайнеркою. Моделі Світлани Теренчук представили глядачам днів моди різноманітні костюми та сукні в стилі casual, а також  вишукані вечірні наряди. Нова колекція вінницької дизайнери викликала справжній фурор, зал аплодував не вщухаючи.

Колекція Світлани Теренчук

Колекція Світлани Теренчук

Колекція Світлани Теренчук

Наступною представили колекцію «Смугастий рейс» від Dess. Одяг від дизайнерок Олени Соколової та Олена Сергєєвої наповнений морськими мотивами та літнім настроєм. Тут можна було побачили яскраві сарафани, шорти, комбінезони, топи та футболки, виконані з натуральних тканин. Частину колекції глядачі мали вже змогу побачити на фіналі конкурсу «Міс Вінниця».

Dess

DessDess

На завершення другого дня вінницьких показів було представлено колекцію «Кокон» від дизайнерки Lara Ost. Назва говорить сама за себе, тому тут одяг був максимально подібним до природніх мотивів. Певажали в колекції яскраві кольори: зелений, блакитний, жовтий, червоний. Фішкою показу стали справжні метелики, яких дизайнерка випустила по завершенню дефіле.

Lara Ost

Lara Ost

Lara Ost

Katrin Fox у неділю розпочала покази колекцією «Франція». На подіум вийшли дітлахи та підлітки в смугастих платтях, вільних спідничках та яскравих футболках. Не обійшлося й без символічних лисичок, яких так полюбляє дизайнерка Катерина Подрєзова.

Katrin Fox

Katrin Fox

Katrin Fox

Наступною на подіумі представили весняно-літню колекцію від творчої майстерні KVITKA. Символом бренду є квіти, тому вони прикрашали як спортивний одяг, так і сукні для побачень. В колекції «Дивна квітка» присутні розписи по тканині, вишивка гладдю та бісером, що не може залишити байдужими любителів ексклюзивного одягу.

KVITKA

KVITKA

Студія одягу VOVK представила нову колекцію, яка вже доступна для вінничан у фірмовому магазині. Ніжні весняні мотиви у поєднанні з вільним кроєм – такою бачить весну-літо 2017 Тетяна Вовк. Емоції в одязі – це про нову колекцію від студії одягу VOVK.

VOVK

VOVK

Завершальним показом стала колекція від Lena Shiyan під назвою «Душі твоєї сад». На подіумі було презентовано пальто та сукні темних кольорів з вовняних тканин, що прикрашені вишивкою та стрічками. Друга частина колекції  - трендові розшиті куртки, прикрашені шовковими квітами. Також можна було побачити сукні з шовкових тканин, які створюють відчуття легкості та невимушеності.

Lena Shiyan

Lena Shiyan

В рамках вінницьких днів моди 8 квітня Олександр Очеретний презентує колекцію «ASIA». Закритий показ від дизайнера відбудеться в фешн-локації – «Пудра».

Деталі дізнатись можна тільки на показі.  

У статті використано фото Володимир Слободянюк, Катерина Тертична



Переглядів: 4444
Поширень: 0