Вінничани вже втретє оцінили своє рідне місто як найкомфортніше для проживання в Україні. Про це повідомив мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у facebook.

- Зараз знаходжусь на щорічному круглому столі міських голів, де щойно презентували результати 3-го всеукраїнського муніципального опитування на замовлення IRI (міжнародного республіканського інституту), яке проводилось в лютому 2017-го соціологічною групою «Рейтинг».  Вже втретє рейтинг українських міст по задоволеністю мешканцями якістю сфер та послуг очолила наша рідна Вінниця! Вітаю усіх із цією доброю новиною! – поділився Сергій Анатолійович.

Щорічне опитування проводяться для вивчення думки українців, які проживають в різних містах. Очільник Вінниці зазначив, що роботи ще дуже багато, але  новина є великим стимулом продовжувати розвивати і розбудовувати Вінницю як сучасне європейське місто України. 

Вінниця втретє очолила рейтинг найкомфортніших міст  для проживання в Україні

Вінниця втретє очолила рейтинг найкомфортніших міст  для проживання в Україні

Дякую усім вінничанам, адже лише спільно ми робимо наше місто кращим, комфортнішим, охайним, гарним та зручним для вінничан і гостей міста! – написав у соцмережі Сергій Моргунов.

 



Переглядів: 17455
Поширень: 0