Це проект, у якому мешканці 26 обласних центрів країни виборюють право називати своє місто «Найкращим містом України».

Вінницьку область на проекті представляють Олександр Дрозд, Олексій Стрикун, Олена Возна та Вікторія Ратушна на чолі з капітаном команди відомими боксером В\'ячеславом Узєлковим.

«Наша команда тримається повним складом і рішуче налаштована на перемогу», - повідомив телефоном з Аргентини В\'ячеслав Узєлков. У битві за звання "Найкращого міста країни" учасникам доводиться долати найскладніші випробування - гігантські атракціони, басейни з водою та багнюкою, величезні палаючі кулі, що рухаються із неймовірною швидкістю та цілий арсенал конкурсів та естафет. Олексій Стрикун, показавши чудовий результат на дистанції, повідомив, що головна рушійна сила для членів його команди - страх перед капітаном.

На зйомках проекту "Битва українських міст" вихідний випадає не часто, тому зоряні капітани намагаються використовувати вільний час в Аргентині з користю. Наприклад, у пошуках сувенірів для рідних і близьких. Даша Малахова, Дядя Жора, В\'ячеслав Узєлков, Олександр Положинський, Єгор Крутоголов та інші учасники проекту відправилися в сувенірний шопінг з Буенос-Айреса.

В\'ячеслав Узелков купив собі матейницю у вигляді коров\'ячого копита. А потім ще знайшов симпатичну сувенірну чашечку - для тренера Віталія Вдовкіна, який збирає чашки з різних країн. До речі, незабутнє враження справила на місцевих жителів ширина плечей українського боксера.

«Битва українських міст» триватиме до 21 березня. Відеоверсія шоу розпочнеться незабаром на каналі « Інтер».


Переглядів: 3629
Поширень: 0