Святкування Дня Європи, яке цього року вінничани відзначатимуть  20 травня, продовжитсья нічними екскурсіями, читаннями віршів, фестивалем середньовічної культури, виставками та нічним показом кіно. З 20 на 21 травня, починаючи з 21:00 і до 2 години ночі, вінничан запрошують на Ніч Європи у Вінниці.

Цьогоріч організатори підготували для вінничан нічні відвідини музеїв, зокрема краєзнавчого та художнього, прогулянку на караоке-трамваї та катакомбами монастиря капуцинів. 

Крім того, о 21-й годині на Майдані Незалежності на вінничан чекає концерт кавер-бенду «Freedom-Jazz», по завершенню якого тут же відбудеться виступ Чернігівського театру тіней "Fireflies" (о 23:00).

Опівночі любителів поезії запрошують на Нічну поетичну екскурсію до Літературно-меморіальноо музею ім. М.М. Коцюбинського. Ще одну екскурсію  заплановано на 01:30.

На площі Тараса Шевченка відбудеться фестиваль середньовічної культури "Орден Сонця".

А ще, у кінотеатрі "Родина" відбудетсья низка показів європейського кіно. Початок сеансів: 19:30, 23:30 та 01:00.

Кількість місць обмежена, тому для того, щоб потрапити на екскурсію у Вінницьке підземелля, або ж взяти участь у будь-якій з екскурсій, слід обов'язково попередньо зареєструватися за телефоном: 063-100-33-25 (Максим).

Караоке-трамвай, екскурсії катакомбами, театр тіней та концерт кавер-бенду «Freedom-Jazz» - вінничан запрошують на «Ніч Європи»



Переглядів: 5665
Поширень: 0