20 лютого 2010 року відбір учасників пройде з 11.00 до 18.00 у Вінниці за адресою: вул. Гоголя, 18, Середня загальноосвітня школа №4.

На кастинг запрошуються люди віком від 18 до 40 років, які не належать до жодної з політичних партій і не працюють в структурах державної влади.

Щовівторка у програмі «Шустер live» транслюватимуть репортажі про поїздки та переможців відбіркового туру.


Будемо раді зустрітися у проекті!
Савік Шустер Студія
Ми робимо зірок!

______________________________________________________________________________________

«Савік Шустер Студія» шукає лідерів
«Савік Шустер Студія» розпочала новий проект «Стань лідером!».

У ЧОМУ ІДЕЯ ПРОЕКТУ?
Телевізійне шоу. Переможці відбіркових турів візьмуть участь у телевізійному реаліті-шоу. Протягом 4 місяців команда з 27 осіб буде знаходитись 24 години на добу під об’єктивами телекамер. За період участі в реаліті-шоу їм необхідно буде реалізувати соціальний проект в одному з районних центрів України (місто N).
Як потрапити в реаліті? Для того, щоб пройти відбір у реаліті, Вам необхідно прийти на співбесіду і 2 дні попрацювати у відбірковому конкурсі у Вашому місті.

ЯК ПРОХОДИТЬ ВІДБІР?
Кастинг відбіркового туру проходить протягом 3 днів і складається з 3 етапів.
День 1. Співбесіда. Співбесіда може тривати від 2 до 7 хвилин. Результат Вам можуть повідомити одразу або протягом декількох годин.
День 2. Робота в групах. Наступного дня після співбесіди і Вас буде можливість довести, що Ви не тільки можете справити враження лідера, але й бути ним. Вам необхідно буде з командою таких же учасників придумати свій проект і поборотися за право його очолювати. Лідер проекту не тільки отримує можливість презентувати його перед Савіком Шустером, але й відповідає за реалізацію проекту.
День 3. Презентація проекту. Наступного дня після роботи в групах лідери проектів, складених напередодні, спільно з командою презентуватимуть проекти Савіку Шустеру. Найяскравіші лідери найцікавіших проектів отримають можливість потрапити в реаліті.

ЯКУ ПІДТРИМКУ МОЖНА ОТРИМАТИ ВІД «САВІК ШУСТЕР СТУДІЯ» ?
Ми готові освітити реалізацію Вашого проекту на наших інформаційних ресурсах. І при цьому ми не готові займатись фінансуванням Вашого проекту і його протекцією в державних та комерційних установах.

ЯКИХ ЛЮДЕЙ МИ ШУКАЄМО?
Яскравих, сильних особистостей, які можуть ефективно презентувати себе на всю країну під час участі в реаліті-шоу. Людей, які пишаються своєю країною, і відповідально ставляться до того, що обіцяють.

ЩО ОТРИМАЄ ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПРОЕКТУ?
1. Унікальний досвід реалізації масштабного соціального проекту в місті «N», а також досвід участі в реаліті-шоу.
2. Можливість отримати освіту в будь-якому навчальному закладі світу.
3. Стати відомою людиною, яка здатна вести за собою інших, бути лідером, управляти командою, ставити перед собою мету і досягати її.

Протягом 25-ти тижнів команда «Савік Шустер Студія» їздить регіонами України та відкриває нових лідерів. Це люди, котрі знають як і хочуть змінити свою країну, люди, котрі хочуть присвятити свій розум, час, енергію на те, щоб змінити своє місто, регіон, країну і взяти на себе відповідальність за свої дії.

Слоган проекту – «Знайдемо спільну мову!». «Ми віримо в те, що за допомогою цього проекту ми зможемо показати, що нова молода еліта з усіх регіонів країни, зможе знайти спільну мову й об’єднати країну» - коментує Савік Шустер.


Переглядів: 4374
Поширень: 0