23 травня відбувся випускний вечір в актовій залі Вінницької дитячої школі мистецтв. В актовій залі була представлена виставка кращих робіт учнів відділення образотворчого мистецтва. З привітальними словами до випускників звернувся директор школи, заслужений працівник культури України Ярослав Зінько, який побажав юнакам та дівчатам удачі, продовжити навчання в кращих вищих навчальних вузах та пронесли через все життя любов до мистецтва.

У Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся випускний бал

69 випускників отримали свідоцтва про закінчення школи мистецтв, серед них учні музичного, хореографічного, вокально-хорового та відділення образотворчого мистецтва. Відмінників та кращих випускників нагородили дипломами та грамотами за участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсах та виставках.

У Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся випускний бал

У Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся випускний бал

Після вручення свідоцтв, дипломів та грамот випускників та присутніх гостей, привітали учнівський джазовий оркестр «ЮнВінДжаз» під керівництвом Ярослава Зінька. Молодші учні школи показали найкращі вокальні, хореографічні, інструментальні номери тощо.



Переглядів: 3649
Поширень: 0