Сьогодні, 26 травня рішенням Вінницької міської ради було підвищено посадові оклади міським педагогам загальноосвітніх шкіл, шкіл естетичного виховання та спортивних шкіл, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, училищ, методичних кабінетів тощо. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов.

"Маю добру новину для педагогічних працівників дошкільних, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, шкіл естетичного виховання та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Щойно на сесії міської ради депутати схвалили рішення про підняття заробітних плат на 15% цим категоріям працівників вже з 1 червня, пришвидшивши тим самим підвищення зарплат на три місяці (на законодавчому рівні це підняття передбачене з 1 вересня цього року).

Для вказаних категорій це буде вже друге підвищення зарплат у цьому році (перше відбулось у січні і становило в середньому 20%).

Лише у закладах освіти ці зміни поширюються на 2,5 тисячі працівників. А ще заклади культури та ДЮСШ. Загалом на ці потреби з міського бюджету буде додатково виділено більше 11 млн грн.

Міська рада підвищила зарплату педпрацівникам Вінниці - з 1 червня педагоги отримуватимуть на 15% більше

Дякую депутатському корпусу за консолідовану позицію і підтримку цих рішень!" - написав Сергій Моргунов.

Міська рада підвищила зарплату педпрацівникам Вінниці - з 1 червня педагоги отримуватимуть на 15% більше



Переглядів: 7471
Поширень: 0