ВИРОБНИК автокомпонентів Fujikura Automotive Україна Львів (дочірнє підприємство японської компанії) відкриє підприємства в Вінниці та Черкасах. Крім того, будуть розширені вже існуючі виробничі потужності у Львові.

Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів за підсумками зустрічі з японською федерацією бізнесу "Кейданрен".

«Fujikura Automotive Україна Львів планує розширити роботу підприємства та збільшити штат зайнятих працівників з 2 тис. до 3 тис., а ще відкрити два додаткових заводи площею по 10 тис. м. кв. у Вінниці і Черкасах на 1,5 тис. нових робочих місць кожен. Fujikura кажуть, що оцінювали перспективи роботи в Україні і вирішили, що тут чудові фахівці, можливості та умови», - написав чиновник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Японська компанія Fujikura збудує у Вінниці завод - обіцяють роботу для понад тисячі вінничан

Перший завод японської компанії у Львівській області почав працювати в квітні 2016 року, загальний обсяг інвестицій на першому етап склав 87 млн ​​грн. Fujikura почала виробництво кабельних мереж для автомобілів європейських автовиробників.

Японська компанія Fujikura збудує у Вінниці завод - обіцяють роботу для понад тисячі вінничан

30 вересня минулого року була відкрита друга черга заводу електрообладнання та автозапчастин. Тоді прем'єр-міністр України Володимир Гройсман говорив про намір японської компанії відкрити ще 4 підприємства в Україні.

Раніше повідомлялося, що Fujikura відкриє ще один завод в Яворівському районі Львівської області. Крім того, підприємства подібного профілю в Україні відкривали і інші інвестори.

Японська компанія Fujikura збудує у Вінниці завод - обіцяють роботу для понад тисячі вінничан

Fujikura заснована в 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями. Оборот компанії перевищує 5 млрд євро на рік. Її представництва працює в США, Сінгапур, Малайзія, Великобританія, В'єтнам і Індія. У штаті більше 50 тис. працівників.



Переглядів: 5880
Поширень: 0