Святкування Дня захисника Вітчизни у Вінниці уже розпочалосьУ юнацькій спартакіаді за звання найкращих боролись команди усіх вінницьких загальноосвітніх шкіл. Вони показували свої вміння і навички у чотирьох видах змагань. Юнаки демонстрували свій рівень спортивної підготовки (підтягування) та стройової підготовки. Після цього команди майбутніх захисників Вітчизни повинні були правильно, в рамках обмеженого часу, зібрати та розібрати автомат. Останнє випробовування - перевірка на влучність, тобто стрільба по мішенях.

За результатами спортивних ігор буде обрано кращу команду, яка представлятиме Вінницю на обласних змаганнях. Крім того, на переможців чекають призи - кубки та грамоти, а на усіх учасників - футболки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Цього ж дня у залі дитячо-юнацької спортивної школи №6 вітали ветеранів Великої вітчизняної війни та спорту. Вже третій рік поспіль напередодні 23 лютого, тренери, кандидати та майстри спорту, ветерани війни зустрічаються у дружньому колі, аби поспілкуватися та поділитися спогадами. За словами голови комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергія Краєвського, такі зустрічі проводяться щороку, адже ветерани потребують уваги та спілкування.


Переглядів: 3236
Поширень: 0