19 липня на об’їзній дорозі м. Вінниці зіткнулись три автомобілі. В результаті аварії постраждали троє людей. Поліція розслідує причини та обставини автопригоди.

Близько 17.30 на об’їзній дорозі м. Вінниці зіткнулись три машини – «ВАЗ 21099», мікроавтобус «Peugeot Boxer» з причепом та «Dacia Logan». Внаслідок зіткнення постраждали троє людей. Усі з травмами різного ступеню важкості вони госпіталізовані у лікарню.

На об'їзній дрозі біля Вінниці зіткнулись три авто. Є постраждалі 

Попередньо встановлено, що 26-річнна вінничанка, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», під час обгону машин, що рухались попереду, виїхала на зустрічну смугу, де допустила дотичне зіткнення з причепом «Peugeot Boxer» та лобове – з «Dacia Logan».

У результаті аварії з травмами різного ступеню важкості на лікарняних ліжках опинились пасажирка «ВАЗу» та водій і пасажир «Dacia Logan».

На об'їзній дрозі біля Вінниці зіткнулись три авто. Є постраждалі

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 4144
Поширень: 0