Вінницькі комунальні підприємства поповнюються новою спеціалізованою технікою. Нещодавно для прибирання Вінниці закупили 4 фінських багатофункціональні міні-тракторці. Днями через тендер придбали два нових сміттєвози марки «Ford» для підприємства «ЕкоВін». Ці автомобілі обладнані системою GPS-навігації та більш економні у використанні палива. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Ми продовжуємо поповнювати комунальні підприємства спецтехнікою і через тендер закупили два нових сміттєвози марки «Ford» для підприємства «ЕкоВін».

Автомобілі обладнані системою GPS-навігації та датчиками витрати пального. Вони зручні для водіїв і економні у використанні палива. Нова техніка потрібна для міста, адже межі Вінниці значно розширились, і нам необхідно забезпечити вчасне вивезення відходів, в тому числі з приєднаних територій.

Також плануємо придбати для комунального підприємства бульдозери, щоб проводити рекультивацію на полігоні твердих побутових відходів", - написав С.Моргунов.

 



Переглядів: 3661
Поширень: 0