Відпочинок юних вінничан розпочався із приїзду та поселення у місті Ліберець.

День 6 серпня став дуже насиченим. Вінницькі діти відвідали замок «Старий град» з лицарськими боями. Після обіду завітали до парку атракціонів iQLANDIA – 4 поверхи науково-розважальних експонатів, які цікаві дітям від 5 років та дорослим.

Ще одним пунктом у програмі подорожі був Mirakulum парк, що у місті Міловіце, – це 10 гектарів оригінальних розваг з багатьма ігровими майданчиками, дитячим зоопарком, гігантським батутом і гойдалками, канатними дорогами, підземними переходами та вузькоколійна залізнична колія, яка з’єднана з сусіднім парком Танкодром.

Як відпочивають вінницькі дітки у Чехії

7 серпня діти побували на знаменитій телевежі на горі Єштед, яка є символом міста Ліберець, – 94-метрова залізобетонна гіперболоїдна башта, яка слугує місцем для спостереження за більшою частиною Богемії, частинами Польщі та Німеччини.

Як відпочивають вінницькі дітки у Чехії

 Після відвідання Вежі відбулась зустріч вінницьких дітей із заступником гетьмана Ліберецького краю, який пригощав дітей морозивом, та прогулянка містом.

Як відпочивають вінницькі дітки у Чехії

Протягом наступних днів відпочинку діти матимуть можливість відвідати ще багато визначних місць та відкрити для себе багато нового.

Як відпочивають вінницькі дітки у Чехії

Таку можливість діти отримали завдяки особистої домовленості між головою обласної державної адміністрації Валерій Коровій та Мартіном Путою – гетьманом Ліберецького краю Республіки Чехія.



Переглядів: 2047
Поширень: 0