У фестивалі брали участь професіонали, юніори та учні з Грузії, Молдови, Білорусії, України, Росії, Фінляндії, Литви, Латвії, Естонії, Мордви, Узбекистану, Казахстану. Загальна кількість учасників – понад 2,5 тис. Працювала суддівська команда з Великобританії, Італії, Китаю, Німеччини, Росії.

Вінничани привезли «бронзу» з олімпійських змаганьПродемонструвати свою майстерність та перейняти досвід провідних майстрів зарубіжжя змогла і збірна команда України, до складу якої входило 10 учасників. Місто Вінницю представляли 4 учасника (представники ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг», з них: три майстри виробничого навчання та випускник 2009 року Євген Печериця).

Вінничани виступили у категорії «професіонали» та змагалися у номінаціях «Чоловічі майстри. Модна категорія», «Жіночі майстри», «Full Fashion Look».

За результатами конкурсу майстер виробничого навчання Вінницького вищого професійного училища сфери послуг Ольга Бойко здобула перемогу у номінації «Чоловічі майстри. Модна категорія» і була нагороджена дипломом V ступеня та бронзовою медаллю.

Фестиваль проходив на головній сцені спортивно-культурного комплексу «Петербурзький» та супроводжувався демонстрацією яскравих шоу-програм провідних компаній та майстрів сучасності. Більше 350 провідних компаній індустрії краси представили на конкурсі свою продукцію, а великий подіум збирав на трибунах близько 8 тисяч глядачів.


Переглядів: 3158
Поширень: 0