22 серпня відбулось засідання робочої групи, яка розглянула експертні оцінки проектів, поданих на конкурс «Бюджет громадських ініціатив м.Вінниці». З 74 ідей, які було запропоновано, на голосування піде 40. З 1 вересня автори проектів можуть розпочинати інформаційні кампанії на їх підтримку. Голосування розпочнеться з 1 жовтня і триватиме 15 днів.

Проекти на участь в конкурсі «Бюджет громадських ініціатив» подавались з 1 квітня по 15 травня 2017 року.

Заступник міського голови – голова Експертної групи Владислав Скальський нагадав, що конкурс «Бюджет громадських ініціатив» реалізується в рамках стратегічного пріоритету щодо формування сильної місцевої громади Стратегії розвитку «Вінниця-2020» та є інноваційним механізмом залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету.

З 15 травня до 1 серпня 2017 року профільні виконавчі органи міської ради здійснили попередню експертну оцінку цих проектів. Членам Експертної групи було запропоновано ознайомитись з результатами узагальненої експертної оцінки.

В результаті обговорення на голосування буде винесено 40 проектів. З їх переліком вінничани можуть ознайомитись на офіційному сайті Вінницької міської ради в розділі «Бюджет громадських ініціатив» (або у прикріпленому файлі нижче). Ті з них, які стануть переможцями, будуть реалізовані у 2018 році. В бюджеті міста на їх реалізацію буде заплановано 7 млн грн.



Переглядів: 2958
Поширень: 0