Немов янголятка усі в білому злетіли на сцену театру ім.М.Садовського маленькі конкурсантки. З першого погляду було зрозуміло що найважче буде зірковим членам журі, які дійсно розуміються на дитячій красі. Серед них дизайнери, художники, переможниці всеукраїнських конкурсів краси, засновниці глянців і танцювальної студії. Журі оцінювало дефіле дівчаток у номінації «Міні Модель», а також творчі номери конкурсанток в номінації «Міні Міс». Дівчатка вражали усіх присутніх танцювальними номерами, співом, акробатичними постановками та віршами.

Міні Міс та Міні Модель Вінниця

Минулорічні переможниці продефілювали під гімн фестивалю «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017», автором якого стала талановита співачка, учасниця різноманітних талант шоу, і в минулому також переможниця конкурсів краси – Вікторія Рихлюк.

В той час коли журі вирішувало долю конкурсанток на сцені запалювала «сонцезалежна» співачка Наталка Карпа, яка наприкінці свого виступу також отримала титул і корону від організаторів - дитячої модельної агенції «Princess».

Після двохгодинного конкурсу нарешті настала довгоочікувана мить нагородження учасниць. П’ятий ювілейний конкурс вразив кількістю подарунків!!! Майже 70 додаткових номінацій від партнерів!

Міні Міс та Міні Модель Вінниця

Кожній фіналістці подарували дорогоцінну прикрасу від Ювелірного Дому «Кімберлі». А також всі дівчатка отримали корону і стрічку та безліч подарунків і додаткових номінацій від партнерів. Всі учасниці отримали подарунки від міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради. Особлива подяка депутату Верховної Ради Сергію Кудлаєнку, який особисто прийшов на конкурс аби привітати дівчаток та подарувати м’які іграшки. Також він відзначив, що за п’ять років рівень конкурсу значно зріс.

Переможниці у категорії «Міні Модель» №24 Чигирин Крістіна, №21Верестун Єлизавета, №26 Дудчик Анна. Переможниці у категорії «Міні Міс» №1 Корбут Ніколь, №4 Зелена Кіра, №16 Шушунова Вероніка.

Міні Міс та Міні Модель Вінниця

ГРАН ПРІ фестивалю краси і талантів "Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017" отримали Тлока Ангеліна (7років) та Череватова Адель (5 років). Генеральний директор туристичної фірми «Феєрія Мандрів» Ігор Захаренко подарував головним переможницям конкурсу путівки на відпочинок в Албанії разом із родинами.

Як стверджує засновниця дитячого фестивалю краси та творчості «Міні Міс та Міні Модель Вінниця» Лілія Поліщук, - конкурс та його красуні переможниці уже п’ять років поспіль прославляють Вінниччину на всю Україну і весь світ. В цьому є заслуга і батьків дівчаток, які не шкодують любові, сил і часу та вірять у перемогу своїх дітей.

А директор дитячої модельної агенції «Princess» та «Qmodelsagency» Ярослава Позднякова відзначила, що усі дівчатка на конкурсі були неперевершені. Тож в подальшому на них чекає великий успіх, потрібно лише йти впевнено вперед до своєї мрії.



Переглядів: 4945
Поширень: 0