Відтепер любителі шахів та шашок зможуть знову збиратись та грати в улюблену гру разом в Центральному парку культури та відпочинку, неподалік центрального входу у парк. В цьому році за кошти міського бюджету відновили приміщення, де створені всі умови для відпочинку за інтелектуальними іграми.

Це місце у парку десятки років збирало людей, які тут грали у шахи та шашки. Тут неподалік був дерев’яний павільйон і протягом теплої пори року у ньому завжди було людно. Кілька років тому у ньому сталась пожежа, і ці люди залишились без свого улюбленого місця відпочинку. Серед них переважно люди похилого віку, для яких це спілкування у своєму колі за грою в шахи або шашки – не просто хобі, але і розрада.

У Центральному парку після капітального ремонту запрацював шахово-шашковий клуб

Шахісти звернулись до міської влади з проханням відновити павільйон. «Ми вирішили у цьому приміщенні, яке в принципі теж багато років не використовувалось належним чином, провести реконструкцію і зробити для них цей шахово-шашковий клуб, - розповів міський голова Сергій Моргунов. – Це приміщення до ремонту теж могло використовуватись, але лише в теплу пору року. Але тепер тут є і опалення, і вода. Є меблі і шахи. Тобто створені усі умови».

У Центральному парку після капітального ремонту запрацював шахово-шашковий клуб

Доглядатимуть за приміщенням спільно самі любителі шахів та адміністрація парку.



Переглядів: 3048
Поширень: 0