9 вересня вінничани святкують 654-й День народження Вінниці. Одним з сюрпризів для городян та гостей міста став сквер Ліверпуль, де встановлено композицію легендарній «ліверпульській четвірці». Відтепер у центрі міста вінничан та туристів зустрічатимуть Джон Леннон, Пол Маккартні, Джордж Гаррісон та Рінго Старр на фоні їхньої знаменитої субмарини. А з футуристичних ліхтарів, в які вмонтовані динаміки, із певною періодичністю лунатимуть їх пісні.

 У ВІННИЦІ НА ДЕНЬ МІСТА ВІДКРИЛИ СКВЕР ЛІВЕРПУЛЬ З КОМПОЗИЦІЄЮ ЛЕГЕНДАРНИХ «THE BEATLES»

Разом з вінничанами новий сквер відкрили Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та Голова Верховної Ради Андрій Парубій, які сьогодні приїхали до Вінниці на свято Дня міста.

 У ВІННИЦІ НА ДЕНЬ МІСТА ВІДКРИЛИ СКВЕР ЛІВЕРПУЛЬ З КОМПОЗИЦІЄЮ ЛЕГЕНДАРНИХ «THE BEATLES»

Міський голова Сергій Моргунов коротко розповів керівникам держави про те, як ця ідея реалізовувалась, після чого усі із задоволенням зробили фото.

У день відкриття Ліверпулю тут додатково до стаціонарної композиції «Бітлів» на фоні жовтої субмарини створили ще дві спеціальних фотозони. Одна з них відтворює наживо чи не найпопулярніше і найбільш впізнаване фото гурту – обкладинку їх музичного альбому «Abbey Road» 1969 року. Коли «ліверпульська четвірка» йде по пішохідному переходу лондонської вулиці Еббі-роуд. Для максимальної ідентичності із цим фото, у Вінниці організатори Дня міста навіть знайшли і розмістили поблизу фотозони білий «Фольксваген Жук» та англійське таксі «кеб». Поблизу переходу вінницького Ліверпулю перехожих сьогодні протягом дня зустрічає констебль. Друга додаткова фотозона – теж ця сама обкладинка у 3D-зображенні.

 У ВІННИЦІ НА ДЕНЬ МІСТА ВІДКРИЛИ СКВЕР ЛІВЕРПУЛЬ З КОМПОЗИЦІЄЮ ЛЕГЕНДАРНИХ «THE BEATLES»

Усі бітломани сьогодні можуть протягом усього дня насолоджуватись піснями улюблених музикантів у виконанні кавер-гурту львівського фан-клубу Beatles «THE BEATLEVS». А також вінничанина, суперфіналіста популярного вокального шоу «Х-фактор» Богдана Совика та гурту «OWL».

Приїхав сьогодні до Вінниці і спеціальний гість – посол музею The Beatles в Ліверпулі та керівник Черкаського Бітлз-клубу Сергій Радченко. Коли 1 травня 2015 року музею виповнилося 25 років, було вирішено влаштувати конкурс для обрання 25 послів музею у світі. В якому взяли участь більше ніж 800 претендентів із 52 країн. Сергій став один із переможців.

 У ВІННИЦІ НА ДЕНЬ МІСТА ВІДКРИЛИ СКВЕР ЛІВЕРПУЛЬ З КОМПОЗИЦІЄЮ ЛЕГЕНДАРНИХ «THE BEATLES»

Обов’язки посла музею дуже прості – пропагувати надбання «The Beatles». Тож усі вінницькі шанувальники творчості легендарних «Бітлів» сьогодні, у День міста, мають унікальний шанс дізнатись про «ліверпульську четвірку» багато нового і цікавого. ​



Переглядів: 7186
Поширень: 0