Щосуботи з 30 вересня по 28 жовтня у Вінниці проводитимуться сільськогосподарські ярмарки. Вони проходитимуть в мікрорайоні «Вишенька» біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. Тут вінничани зможуть купити продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у самих виробників.

Вже традиційно, після збору сільгоспвиробниками урожаю, у Вінниці проводяться ярмарки. На них фермерські господарства можуть реалізувати власну продукцію, а вінничани мають можливість придбати городину, м’ясо-молочну та іншу продукцію безпосередньо у виробників, які відповідають за якість товару, а ціни, здебільшого, встановлюють нижчі ніж на ринках.

«Цієї осені у Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарок. Вони проходитимуть 30 вересня, 7, 14, 21, 28 жовтня з 7.00 до 15.00. Ярмарки розгорнуться у мікрорайоні «Вишенька», на паркувальному майданчику біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. Там передбачені місця для 180 одиниць автотранспорту, з яких здійснюватиметься торгівлі», – розповідає заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг міської ради Тетяна Шелоумова.

Дуже важливо, що під час проведення ярмарків буде здійснюватись моніторинг цін стосовно недопущення до реалізації товарів перекупників, аби городяни мали нагоду купувати сільгосппродукцію за цінами виробника.



Переглядів: 2941
Поширень: 0