Заступник міністра внутрішніх справ Віктор РАТУШНЯК сьогодні представив нового начальника Головного управління МВС у Вінницькій області генерал-майора міліції Валерія НОНІКА.

У вінницької міліції новий начальник

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС у Вінницькій області.

«О 09.00 заступник міністра В.РАТУШНЯК представив Валерія НОНІКА особовому складу ГУМВС області», - повідомили у відділі зв’язків з громадськістю.

Для довідки:
Валерій Вікторович НонікВалерій Вікторович Нонік народився 16 травня 1959 року в Житомирі. Закінчив Чернігівський державний педагогічний інститут імені Т.Г.Шевченка, Київську вищу школу МВС СРСР. З лютого 1983 року працював начальником загону спецкомендатури №7 при Нікопольському МВВС УВС Дніпропетровської області. З 1986 р. по 1988 р. працював начальником відділення по боротьбі з розкраданням соціалістичної власності, а з 1988 р. — заступником начальника Нікопольського РВ УВС Дніпропетровської області. З 1991 р. по 1995 р. проходив службу в УБОЗ УМВС України в Дніпропетровській області. З 1995 р. працював в УБОЗ УМВС України в Житомирській області. У жовтні 2003 р. з посади першого заступника начальника Управління МВС України в Житомирській області — начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління МВС України в Кіровоградській області, а з листопада 2003 р. — начальником цього ж Управління. У січні 2007 був призначений начальником УМВС України у Чернігівській області.

За зразкове та добросовісне виконання службових обов’язків В.В.Нонік нагороджувався медалями, має відзнаки МВС України.

Життєве кредо Валерія Вікторовича Ноніка: “Поводитися лише порядно. Робити свою справу лише професійно”.


Переглядів: 7875
Поширень: 0