3 листопада з 9.00 до 14.00 у конференц-залі готелю «Франція» (вул. Соборна, 34) у рамках Року Японії в Україні відбудеться перший в Україні семінар за участі топ-менеджерів японських компаній. Вінницька міська рада спільно з Українсько-Японським центром КПІ ім. Ігоря Сікорського запрошує всіх бажаючих скористатись унікальною можливістю взяти участь у одній з найвизначніших бізнес-подій регіону у цьому році. Заявки на участь приймаються до 1 листопада. Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена.

Японські бізнес-стратегії відомі у світі як одні з найефективніших для створення та розвитку бізнесу. Їх можна вивчати роками за посібниками або витратити кошти на поїздку до країни сонця, що сходить. Та завдяки підтримці та особистій участі японської бізнес-спільноти України у організації «Днів Японії у Вінниці» вінничанам першим в Україні буде надана можливість перейняти досвід практиків з перших вуст.

У рамках семінару можна буде почути про фундаментальні відмінності фінансових систем України та Японії, що буде особливо цікавим для представників банківської сфери. А також – познайомитись з моделлю управління кайдзен, дізнатись, як досягли успіху відомі на весь світ японські корпорації та як саме ідеї співробітників компанії можуть рухати її вперед.

Семінар проходитиме 3 листопада з 9.00 до 14.00. Місце проведення: конференц-зала готелю «Франція» (вул. Соборна, 34). Участь безкоштовна, кількість місць обмежена. Реєстрація обов’язкова. Форма реєстрації ТУТ Заявки на участь приймаються до 1 листопада 2017 року. Від однієї організації подати заявку може максимум два учасники. Організатори залишають за собою можливість відхилення заявки у разі несвоєчасного подання або відсутності місць.

На семінарі у ролі спікерів виступатимуть радник Міністра фінансів України Масару Танака, заступник головного менеджера департаменту глобальної стратегії та координації (країни Європи, Африки, Східної та Центральної Азії) «Mitsubishi Corporation» (головний офіс у м. Токіо) Хірокадзу Сайто. А також – генеральний директор компанії «Itochu Ukraine» Кокі ХІНО, виконавчий директор компанії «Panasonic Ukraine Ltd» Коджі Тераджіма, менеджер із зовнішніх зв’язків та зв’язків з громадами компанії «JTI Ukraine» Василь Гурбарець та голова комітету з підтримки експорту Дніпропетровської торгово-промислової палати Ігор Снітівкер.



Переглядів: 2292
Поширень: 0