У місті триває модернізація однієї із найстаріших спортивних шкіл Вінниці.  Оновленням ДЮСШ №2 (водно-веслувальна база) активно ведеться з 2013 року. За цей час тут заасфальтували під’їзд до закладу, оновили приміщення школи, відремонтували містки та понтони, встановили дитячий майданчик зі штучним покриттям. А вже цьогоріч зробили капремонт приміщення для занять радіоспортом. Оновили роздягальні: тепер тут тепла підлога та належні умови. Адже будівлю капітально не ремонтували з часу її зведення 1948 року. Встановили також зручні трибуни для вболівальників.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Востаннє, коли сюди приїздив, батьки дітей, які тут займаються, просили впорядкувати і прилеглу територію. Адже, крім самих юних спортсменів, сюди приходять відпочивати і місцеві мешканці. Тож під час виконання робіт вимостили доріжки, в тому числі з використанням тактильної плитки; облаштували пандуси; освітлення; систему відеоспостереження та розетки для підзарядки гаджетів.

У Вінниці триває модернізація спортивної школи №2

У Вінниці триває модернізація спортивної школи №2

У спортшколі №2 займається майже 200 дітей на 5 відділеннях: веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, радіоспорт та тхеквондо. Щороку для закладу закуповуються нові човни, намети, інвентар, форма.

У Вінниці триває модернізація спортивної школи №2

У Вінниці триває модернізація спортивної школи №2

Гарна матеріально-технічна база, професіоналізм тренерів плюс талант наших дітей – це запорука достойних результатів на змаганнях різного рівня. А головне – виховання змалку філософії здорового способу життя", - написав С.Моргунов.



Переглядів: 2585
Поширень: 0