Сезон видовищних сюрпризів від телерадіокомпанії «Еверест» триває! І в цьому вже переконалися тисячі вінничан, яких захопили суперпропозиції від стрімко зростаючого оператора кабельного телебачення і по справжньому високошвидкісного Інтернету. Адже в перші дні весни всі абоненти цієї компанії і ті, що знову підключилися отримали додатково два місяці безкоштовного телебачення і стали учасниками небувалої акції! Але і це ще не все. Адже в планах «Евересту» нас чекає такий вибух позитивних емоцій, що відірватися від телевізора і комп\'ютера буде практично неможливо.

директор вінницької ТРК «Еверест» Віталій Паращук

Ми розмовляємо з директором вінницької ТРК «Еверест» Віталієм Паращуком.

- Дана акція - наш подарунок усім вінничанам до 9 травня, свята Великої Перемоги! Це в першу чергу данина безсмертному подвигу наших батьків та дідів! І ми від усього серця хочемо, щоб у ці весняні дні - з початку квітня і до кінця травня кожен глядач «Евересту» отримав безкоштовно послугу кабельного телебачення. Адже задоволення від перегляду хороших програм, цікавих каналів і якісної картинки вже прийшло до будинку тисяч наших абонентів, які на власному телевізорі переконалися в перевагах сучасних оптоволоконних технологій «Евересту» ...

- Віталій Віталійович, коли послуги «Евересту» будуть доступні всьому місту?
- Чекати довго не доведеться. Вже за три тижні жителі Замостя і протягом найближчих двох місяців мешканці вулиці Карла Маркса і Тяжилова будуть отримувати класну телевізійну картину від «Евересту» і користуватися швидкісним Інтернетом ... Загалом до 1-го червня компанія планує повністю завершити будівництво міської мережі кабельного телебачення за останнім словом техніки.

- Це правда, що наше місто вже в кроці від великомасштабного цифрового телебачення від «Евересту»?
- Так, ще максимум місяць і в тестовому режимі абонентам стане доступним грандіозний пакет з 130 каналів, у тому числі 50 нових рейтингових каналів у цифровому форматі.

- Чому ви не запустили цифрове телебачення раніше? Наскільки нам відомо компанія тестує його досить давно ...
- Дійсно, на нашу головну станцію вже доставлено, встановлено та змонтовано обладнання для створення цифрового телебачення у Вінниці. Зараз воно проходить останню обкатку. Та перш за все хочу, щоб ви знали - одним із основних принципів компанії є чесне і відповідальне ставлення до своїх клієнтів і кожного мешканця міста. І в зв\'язку з цим хочу пояснити, що в нинішньому вигляді псевдоцифрове телебачення не є пріоритетом «Евересту». Адже потрібно розуміти, що таке цифрове телебачення сьогоднішнього дня. Бо скажімо, якщо дитині спочатку даючи яблуко називати його грушею ... вона буде в це вірити. І в Україні подібний фокус часто відбувається саме з цифровим телебаченням. Адже основні критерії, за якими воно відрізняється це кількість трансльованих каналів, нібито найвища якість зображення і, звичайно, інтерактивність! Що ж відбувається насправді з цією новою послугою в більшості міст? Виявляється, що кількість реально цифрових каналів не росте, а просто аналоговий пакет переводять у цифровий формат і доповнюють 15-20 нецікавими та низько рейтинговими каналами. Саме так штучно роздувають кількість каналів технологічно застарілі компанії кабельного ТБ в Україні, щоб в такий спосіб залишитись на плаву.

«Еверест» цим шляхом не піде. Бо компанія на сьогодні єдиний в Україні оператор кабельного телебачення, який успішно побудував свою мережу під час кризи! Скажу більше, нами створена настільки сучасна оптоволоконна мережа, що існуючий пакет з 76-и каналів уже став оптимальним для більшості абонентів при водночас ідеальній якості трансляції. І цей телевізійний комфорт вже оцінили тисячі вінничан. А поява додаткових нових, видовищних каналів, найближчим часом, серйозно підвищить інтерес городян до нашої послуги.
І саме на трьох головних принципах – технічній досконалості, чудовому підборі каналів та європейському сервісі роботи з абонентами ми готуємо потужну телевізійну пропозицію для всієї Вінниці і вінничанам уже в цифровому форматі!

- А чи означає це, що нинішній пакет з 76-ти каналів зміниться?
- «Еверест» цей популярний серед вінничан пакет сортувати чи перетягувати «у цифру» не буде. Навпаки, до 76-ти популярних каналів як я вже сказав ми додаємо 50, а вже до кінця поточного року, можливо, ще близько 100 різноманітних каналів! І я вам гарантую, що це буде не «телесміття», а класні, рейтингові програми для всієї сім\'ї ... Також скажу, що після закінчення весняної акції будуть змінені тільки тарифи, а не розмір чи зміст пакетів. І вартість місячного перегляду нинішніх 76-ти каналів буде знижена для всіх абонентів з 35 до 25 гривень. Адже ми розуміємо, що в кризові часи кожна копійка вашого сімейного бюджету на особливому рахунку ... Тому тільки кращим у місті телебаченням, популярними каналами і дуже доступними тарифами «Еверест» підтримує існуючих абонентів і запрошує у свою телеродину всіх вінничан.

- Віталій Віталійович, скажіть у вас теж будуть «драконівські» договори та штрафи?
- Компанія «Еверест» дорожить своєю репутацією і будує свої відносини з абонентами на принципах чесності та взаємної довіри ... У цьому вже переконалися тисячі наших абонентів, які завжди спочатку отримують послугу безкоштовно, оцінюють її переваги і тільки через місяць починають за неї платити. Також кожен абонент «Евересту» в будь-який час у зв\'язку з відпусткою, виїздом на дачу або з іншої причини без будь-яких санкцій з нашого боку може призупинити перегляд послуги згідно заяви ...
Тому, без всяких «кабальних» умов, прихованих додаткових угод або штрафів «Еверест» познайомить рідну Вінницю із послугами справді європейського рівня. Хочете перевірити мої слова? Візьміть безкоштовно «на пробу» наш продукт, закохаєтесь в нього всією сім\'єю і я впевнений, що з «Еверестом» ви будете на довгий час.

- «Еверест» вже прогримів на все місто своїм Інтернетом ... У чому секрет цього успіху?
- Новітні технології дозволили нам дати справді високу швидкість доступу та надійність мережі. І підключившись усього за 1 гривню до нашого Інтернету без додаткового обладнання ви зможете в цьому переконатися. Також з початку квітня «Еверест» вдвічі збільшить трафік і швидкість на вже популярні пакети високошвидкісного доступу до мережі. Зауважу, що це лише початок сезону приємних сюрпризів для всіх наших клієнтів! Будьте впевнені, що потужна, сучасна і вісокотехнологічна мережа «Евересту» вже сьогодні готова дати абонентам набагато більше послуг найвищої якості за кращими в місті тарифами.

Від імені всього колективу компанії «Еверест» вітаю Вас зі святами. Приємного перегляду. Адже День Перемоги - це наша спільна перемога!

Ось такий прорив на вершину глядацького інтересу готує «Еверест». Адже в нову вінницьку телерадіокомпанію згуртована команда професіоналів вклала всю свою душу, розум і серце!


Переглядів: 14059
Поширень: 0