Скористатись цією можливістю можна у кожній бібліотеці загальноосвітніх закладів міста. Нещодавно між навчальними закладами системи середньої освіти міста та Вінницькою обласною універсальною бібліотекою ім. Тімірязєва було укладено відповідну угоду про співробітництво.

Днями за сприяння Лабораторії з впровадження інформаційних технологій ФМГ №17 бібліотеку ім. Тімірязєва підключили до системи електронного документообігу та колективної роботи з документами. Цей крок забезпечить роботу з документами через веб-інтерфейс та допоможе учням і вчителям ознайомлюватись з електронними виданнями, бібліотеками України та країн світу, on-line каталогами та on-line довідкою.

Як повідомив начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк, головним завданням цього співробітництва є поліпшення умов користування бібліотечним фондом, наближення книги до вчителів та учнів. Крім того, допомога в організації системи підготовки та перепідготовки вінницьких вчителів. «Вінницька обласна універсальна бібліотека ім. Тімірязєва постійно інформуватиме загальноосвітні школи міста про нові надходження книг, періодичних видань та методичної літератури, - говорить Володимир Буняк. - Все це здійснюватиметься в електронному вигляді за допомогою електронної пошти. Цей процес допоможе заощаджувати час, який витрачається на пошук інформації, необхідної школярам для навчання, та розширення їх світогляду».


Переглядів: 3190
Поширень: 0