На початку листопада завершився капітальний ремонт запланованої ділянки тротуару по вулиці Черняховського. Новий асфальт постелили на ділянк​у по непарній частині вулиці в напрямку від Сабарівського шосе до кінцевої зупинки автобуса.

В цьому році у Вінниці виконано чималий об’єм роботи по асфальтуванню тротуарів у різних куточках міста. Серед них – пішохідна зона по парній частині вулиці Пирогова на ділянці від Данила Галицького у бік Електромережі. Нагадаємо, що по інший бік вулиці в минулих роках вже було відновлено тротуари та проїзд до будинків. Також заасфальтовано й тротуар на ділянці провулку Ясний від вулиці Дубовецької до вулиці Привокзальна, загалом – 668 м2.

Також в цьому році відремонтовано й тротуар по вулиці Келецькій на чотирьох ділянках: від вул. Данила Галицького до вул. Шевченка, від вул. Л. Ратушна до вул. 600-річчя, від вул. 600-річчя до проспекту Юності.

По вулиці Черняховського  зроблено капітальний ремонт ділянки тротуару

Як розповіли у департаменті комунального господарства та благоустрою, тиждень тому завершились роботи по ремонт тротуару по вулиці Черняховського. Загалом тут постелено більше 1000 м2 нового асфальту.



Переглядів: 2632
Поширень: 0