З 25 листопада по 10 грудня у Вінниці пройдуть 16 Днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні. Це міжнародна кампанія, яка проводиться щороку для того, аби закликати до ліквідації насильства щодо жінок та дівчат. У Вінниці співорганізаторами заходів є Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради.

Вінниця стане одним із 15 обласних центрів, яке долучиться до «Флешмобу міст». 24 листопада у Києві підсвітять помаранчевим кольором Монумент Незалежності. Цього ж дня у Вінниці таким кольором підсвітять й Спасо-Преображенський кафедральний собор по вулиці Соборній, 23. Це буде старт Всесвітньої кампанії 15 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні. Кампанія триватиме до Міжнародного дня прав людини, яке відзначають 10 грудня.

В раках акції у Вінниці пройде ряд заходів. 25 листопада о 14:30 у бібліотеці ім. Тімірязєва відбудеться акція «Світ очима без насильства». 27 листопада о 15:00 БО «Вінницьке обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Вінницька Мережа людей, що живуть із ВІЛ» проведе захід «Попередження домашнього насильства у родинах, де проживає ВІЛінфікована молодь». Захід відбудеться за адресою вулиця Стрілецька, будинок 19А.

У Вінниці пройдуть заходи до Днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні

28 листопада на вулиці Стрілецькій,1а з 10:00 ГО «Союз учасників АТО» організують акцію «Попередження домашнього насильства в родинах учасників АТО». 29 листопада та 6 грудня у Вінницькому міському військкоматі, призовна комісія проведе акцію «Попередження насильства серед молоді, що призивається до лав Збройних Сил України».

5 грудня ГО «Побратими України» організують акцію «Попередження домашнього насильства в родинах учасників АТО». Захід відбудеться за адресою вулиця Стрілецька,19а. А 7 грудня, о 15.00 відбудеться захід «Профілактика насильства серед підлітків» в рамках роботи «Малої молодіжної соціальної академії», що по вулиці Космонавтів, 30 (кабінет 305).



Переглядів: 1460
Поширень: 0