Днями до Вінниці прибув черговий гуманітарний вантаж від американського міста-побратима Бірмінгем. Це – 14 коробок медичних засобів для вінницьких військових. У вантажі – набори для очистки ран, катетери, шприци, хірургічні рукавички, маски, ноші тощо. Також у вантажі є допомога для одного з дитячих будинків, що на Сході країни.

Вже не перший рік американське місто-побратим – Бірмінгем (штат Алабама) надсилає до Вінниці необхідні нашим захисникам медичні засоби. Нещодавно до нашого міста прийшла чергова допомога з Бірмінгему. Вже традиційно, до її формування долучились різні медичні та навчальні заклади цього міста, волонтери, українська діаспора, яка живе у Бірмінгемі, небайдужі жителі, а також – Медичний університет Алабами в Бірмінгемі (США).

Медичні засоби з гуманітарного вантажу передадуть військово-медичному клінічному центру Центрального регіону та в зону АТО для потреб наших військових. Також тут є речі, які повезуть у дитячий будинок на Схід, наприклад, підігрівачі молока, дитяче харчування, педіатричні засоби тощо.

320 кілограм медичних засобів передали мешканці міста-побратима Бірмінгем для вінницьких військових

Для наших військових з Бірмінгему передали різні катетери: внутрішньоартеріальний, центральний венозний, для діалізу, шприци з фізрозчинами, рукава для вимірювання тиску. А також – хірургічні маски, рукавички, набори для гемодіалізу, пункції, очистки рани, ендоскопії, крапельниці та багато іншого.



Переглядів: 2135
Поширень: 0