Сьогодні, 23 листопада, у Вінниці за адресою Магістратська, 80 відкрився новий молодіжний клуб «Level 80». На відкритті побував міський голова Сергій Моргунов і подарував закладу телевізор та «PlayStation». А представники «Центру підліткових клубів за місцем проживання» презентували міському голові сертифікат Книги рекордів України, який вони отримали за створення найбільшого «живого» герба Вінниці. Його розмістять у залі засідань міської ради.

Приміщення клубу повністю відремонтували. Пошпаклювали і пофарбували стіни, розфарбували, в деяких місцях замінили плінтуса. Замінили радіатор опалення, встановили металопластикові перегородки для розділення приміщення на зони, придбали меблі та комп’ютерне обладнання. Всі роботи по дизайну приміщення, розробці макетів та логотипів молодь організовувала самотужки.

«Level 80» буде діяти в форматі креативного простору для підлітків та молоді. Тут проводитимуть майстер-класи, семінари, лекції, організовуватимуть розвиваючі ігри, та різноманітні заходи, які цікаві для молоді. Також є куточок для книгообміну, де можна принести свою книгу і взяти почитати іншу.

У Вінниці відкрився новий креативний простір для молоді «Level 80»

У Вінниці відкрився новий креативний простір для молоді «Level 80»

«У мої студентські роки таких клубів не було. Вважаю, що це позитивна річ, якщо молоді це цікаво і вони його відвідують – отже, це потрібно. Якщо тут не придумуватимуть нові креативні ідеї, то молодь його не відвідуватиме. Наше завдання – створити певні умови для його розвитку. Думаю, що молодь має сама пропонувати цікаві речі, якими б тут займалися. Важливе живе спілкування», - поділився враженнями від побаченого міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці відкрився новий креативний простір для молоді «Level 80»

Поки що «Level 80» працюватиме у понеділок та п’ятницю з 10.00 до 19.00. А з січня 2018-го працюватиме щоденно до 22.00. Відвідування клубу безкоштовне.

У Вінниці відкрився новий креативний простір для молоді «Level 80»

Загалом в місті на сьогодні діє 16 клубів за місцем проживання. Лише 2017-го відкрито 5 клубів, де діти та молодь можуть займатися у гуртках, творчих майстернях, вивчати іноземні мови (по вул. Чайковського, 15а; вул. Скалецького, 41, дитячий клуб за адресою проспект Космонавтів, 58, невдовзі повноцінно запрацює ще один по Волошковій, 8 та молодіжний простір «Level 80»).



Переглядів: 6165
Поширень: 0