У Києві відбулася десята щорічна церемонія нагородження Всеукраїнської премії "Жінка ІІІ тисячоліття". Серед переможниць - нещодавно обрана голова новоствореної Краснопільської об’єднаної територіальної громади, представниця «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Катерина Романенко. Вона перемогла в номінації «Надія України».

Протягом останніх 10 років Катерина Миколаївна працювала незмінним сільським головою села Нараївка Гайсинського району. У непростих виборчих перегонах вона здобула перемогу з результатом 52%.

У 2015 році стала переможницею конкурсу Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування «Вінниччина – регіон успішних людей» у номінації «Кращий сільський голова Гайсинського району».

Новообрана голова Краснопільської ОТГ стала «Жінкою ІІІ тисячоліття»

Як фаховий керівник із досвідом управління громадою Катерина Романенко отримала звання «Людиною року 2017» в номінації «Посадова особа місцевого самоврядування».

«Дякую своїй долі за те, що сьогодні присутня на цій сцені у колі таких шанованих людей. Я – керівник із маленького села на Вінниччині. І сьогоднішня нагорода – це не тільки моя нагорода, це нагорода всіх тих керівник і звичайних людей, які працюють у селах. Нам непросто, але сьогодні – час реформ. Вірю, що саме з українського села розпочнуться якісні зміни в нашій державі», - сказала у своїй промові під час нагородження Катерина Романенко.

Новообрана голова Краснопільської ОТГ стала «Жінкою ІІІ тисячоліття»

Нагадаємо, що минулого року в номінації «Перспектива» у конкурсі «Жінка ІІІ тисячоліття» також перемогли дві вінничанки - депутат Вінницької обласної ради, член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Голова благодійного фонду «Допомоги онкохворим дітям» Лариса Білозір та багатодітна мати, громадський діяч та волонтерка з Ладижина Таїсія Дайдій.

Новообрана голова Краснопільської ОТГ стала «Жінкою ІІІ тисячоліття»

«Ця нагорода дає натхнення, дає крила і посилює відповідальність перед оточуючим тебе світом Творити Україну! Я горджуся тим що потрапила в цю плеяду жінок, що зробили значний внесок у певну галузь та реалізовувались у різноманітних сферах діяльності», - коментує Лариса Білозір.



Переглядів: 3341
Поширень: 0