Проект ПРОМІС продовжує співпрацю із Вінницею і пропонує нову форму взаємодії – фінансову підтримку проектів через Фонд сприяння розвитку малих та середніх підприємств (Фонд МСП). Відтепер вінницькі неприбуткові організації мають можливість отримати грант на проекти, які сприятимуть формуванню сприятливого середовища для розвитку підприємництва та місцевого економічного потенціалу.

5 грудня представники Проекту ПРОМІС презентували вінничанам нову грантову програму та повідомили про основні вимоги, які впливатимуть на відбір проектів для фінансування.

Фонд МСП передбачає фінансування проектів на підтримку Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Вінниці на 2017-2020 роки, розробленої за експертної підтримки та супроводу Проекту ПРОМІС для Вінниця.

В цьому документі передбачений План заходів, що включає перелік конкретних проектів для покращення бізнес-клімату, розвитку бізнес-інфраструктури та послуг, доступу до фінансових ресурсів, посилення співпраці органів місцевого самоврядування, представників бізнесу, бізнес-об’єднань щодо спільного вироблення та реалізації політики розвитку підприємництва, а також покращення навичок та вмінь власників та персоналу МСП.

Проект ПРОМІС оголосив конкурс грантів в рамках фонду сприяння розвитку малих та середніх підприємств

Головний експерт з розвитку бізнесу Проекту Валерій Кокоть розповів, що Фонд МСП допомагатиме реалізовувати ідеї, які спрямовані на створення відповідної інфраструктури в місті, підвищення кваліфікації та навичок підприємців, а також сприятимуть реалізації програм органів місцевого самоврядування з підтримки підприємництва.

Також Валерій Кокоть повідомив, що загальна сума грантової підтримки для організацій Вінниці становитиме 1,6 млн грн. На один проект може виділятись 20-40 тисяч канадських доларів.

Проект ПРОМІС оголосив конкурс грантів в рамках фонду сприяння розвитку малих та середніх підприємств

Подавати проекти мають неприбуткові підприємства, установи та організації; неприбуткові заклади освіти, науки та культури міста-партнера Проекту ПРОМІС.

Головний радник з питань врядування Проекту ПРОМІС Кейді Ворд у вступному слові привітала учасників презентації. «Ми знаємо, що Вінниця це місто, де живуть люди з великими амбіціями. З іншого боку ми знаємо, що ці люди мають все необхідне щоб свої амбіції втілити у життя. Тому ми сподіваємось, що з Вінниці ми отримаємо сильні пропозиції та проекти. Я дуже вдячна за можливість попрацювати з вами, тому що дуже приємно працювати з містом, яке дбає про майбутнє», - сказала Кейді Ворд.

Проект ПРОМІС оголосив конкурс грантів в рамках фонду сприяння розвитку малих та середніх підприємств

Координатор Фонду МСП Валерія Ткаченко проінформувала учасників про основні критерії та процедуру відбору проектних заявок в рамках Фонду.

Після виступів учасники презентації мали можливість поставити запитання та отримати більш детальну інформацію щодо роботи Фонду (умов фінансування, строків подання заявок на фінансування, критерії відбору).

Проект ПРОМІС оголосив конкурс грантів в рамках фонду сприяння розвитку малих та середніх підприємств

Фахівці, до яких можна звертатись з питаннями щодо діяльності Фонду МСП:

  • Валерій Кокоть, головний експерт з розвитку бізнесу Проекту ПРОМІС, [email protected], +38 (050) 391-80-18;
  • Валерія Ткаченко, координатор ініціатив з розвитку МСП/грантовий менеджер Проекту ПРОМІС, [email protected], +38 (050) 443-51-63



Переглядів: 2877
Поширень: 0