У Вінницькій транспортній компанії продовжують ремонтувати транспорт для потреб військових. Цього року відновили два автомобілі. Один із них, «ГАЗ-66», показали міському голові під час виїзної наради у автобусному парку, яка відбулась 7 грудня.

Автомобіль повністю відремонтували та пофарбували. В яку саме військову частину поїде авто, у транспортній компанії не повідомляють.

«Ми періодично робимо ремонти таких машин. Роботи проводимо позапланово і в позаробочий час, наші люди з розумінням до цього ставляться. Це уже друга машина цього року, а до того ми ремонтували автобуси для військового госпіталю та військової частини. В даній машині сам кузов потребував капітального ремонту, ми його повністю відновили. В минулому році ми відремонтували чотири автобуси для потреб АТО», - розповів керівник Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко.

Працівники транспортної компанії відремонтували для військових автомобіль «ГАЗ-66»

За словами міського голови Сергія Моргунова, працівники Вінницької транспортної компанії активно долучилися до допомоги військовим із початку військових подій на сході України. І перші гуманітарні вантажі з Вінниці у зону АТО відправляли саме із транспортної компанії.

Працівники транспортної компанії відремонтували для військових автомобіль «ГАЗ-66»

«ГАЗ – це один із автомобілів, який має високу прохідність. Цей автомобіль був дуже популярний тоді, коли я служив в армії. Колектив транспортної компанії з початку війни з Росією капітально відремонтувала не менше 20 одиниць техніки на благодійній основі. Відправляли «Кіборгам» мікроавтобус в Донецький аеропорт. Також робили двигуни, запасні частини для громадського транспорту для міст Сєверодонецьк і Краматорськ. Загалом, колектив транспортної компанії досить активно долучився до підтримки наших військових», - зазначив міський голова Сергій Моргунов.



Переглядів: 2698
Поширень: 0