7 грудня стали відомі результати конкурсу «Посадова особа» за підсумками цього року. Переможців шляхом голосування визначили у трьох номінаціях: «Професіоналіз», «Креативність» та «Відповідальність». Також сьогодні у залі засідань міської ради з Днем місцевого самоврядування привітали людей, які працюють у цій сфері.

Вже традиційно у Вінниці до Дня місцевого самоврядування визначаються переможці конкурсу «Посадова особа». Цей конкурс проводиться вже чимало років поспіль. У ньому беруть участь співробітники усіх структурних підрозділів міської ради. Самі працівники мають змогу обрати кращих колег у трьох номінаціях, це відбувається в електронному режимі. Переможці отримують дипломи та грошові премії.

Цього року у номінації «Професіоналізм» кращим працівником було визнано директора департаменту кадрової політики міської ради Тетяну Ласкавчук. У номінації «Відповідальність» – став начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності міської ради Олег Парфілов. Перемогу в номінації «Креативність» здобув директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

У міській раді відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2017»

Вітали працівників місцевого самоврядування міський голова Сергій Моргунов, голова облради Анатолій Олійник. «Працівники місцевого самоврядування кожного дня виконують свою роботу, щоб вінничани отримували якісні послуги, відчували себе комфортно у місті, тим паче, що вже третій рік поспіль Вінниця, по оцінці людей, визнана найкомфортнішим містом для проживання в Україні. В цьому в першу чергу є і ваша заслуга. Бажаю вам здоров’я, благополуччя, підтримки в колективів, поваги та пошани від людей», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

«У вінницькому місцевому самоврядуванні працюють справжні фахівці, професіонали своєї справи. Завдяки цьому з кожним роком місто все більше розвивається. Тож бажаю у вам у професійний день достатку, щастя, сімейного затишку та миру», – зазначив Анатолій Олійник.

Вручали на заході нагороди державного рівня. Заступник директора, начальник відділу реформування та розвитку об’єктів благоустрою департаменту міського господарства Вінницької міської ради Вячеслав Шестопал отримав державну нагороду «Заслужений працівник сфери послуг України». За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування, високі професійні досягнення та сумлінну працю Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України та пам’ятним знаком до неї нагородили ще трьох людей: Володимира Чорновола, Андрія Очеретного та Максима Лучкова.

У міській раді відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2017»

Грамотою Верховної Ради України та пам’ятним знаком до неї, нагородили головного спеціаліста департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Лесю Семенюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі міста, багаторічну сумлінну працю, відповідальність за доручену справу, активну життєву позицію Почесною відзнакою міського голови – медаллю «За вагомий внесок у розвиток міста» нагородили директора департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради Ігоря Кравця.



Переглядів: 6041
Поширень: 0