У суботу, 23 грудня, у Вінниці відбудеться цікавий пізнавальний захід для школярів «Fly Up Fest. Майбутнє починається сьогодні». В креативному просторі «Артинов» з 11:00 до 14:00 проводитимуться майстре-класи, які підготували професійно-технічні навчальні заклади. А також випускники першого етапу проекту поділяться своїми враженнями від участі у фестивалі «Fly Up: впевнений старт молоді».

Метою проекту "Fly Up: впевнений старт молоді" є формування позитивного ставлення учнів шкіл до робітничих професій. Під час навчання їх знайомили з особливостями, можливостями та перспективами розвитку професійної кар’єри та підготовки до свідомого вибору професії.

 У Вінниці відбудеться фестиваль «FLY UP FEST. Майбутнє починається сьогодні»

Організатори «Fly Up Fest. Майбутнє починається сьогодні» розповіли, що на "Fly Up Fest" будуть розповідати про хід реалізації проекту "Fly Up: впевнений старт молоді". Також будуть підніматись питання про потреби міста та ринку праці, освітньої реформи в Україні та роль проекту в її локальній реалізації. Учасник дізнаються, чому у Фінляндії немає упереджень щодо різних професій та чому велика кількість фінських випускників обирають професійно-технічну освіту як початок кар'єрного шляху.

Батьки учнів дев’ятих класів матимуть нагоду отримати консультацію від фахівців Правобережного центру зайнятості та авторки посібника "Вибір професії та побудова кар’єри: роздуми для небайдужих батьків", який буде презентовано на заході.



Переглядів: 1842
Поширень: 0