Начальник поліції Вінниччини Юрій Педос під час відеоселекторної наради за участі керівників підрозділів поліції представив нових керівників кримінальної поліції області та міста.

Т.в.о. заступника начальника Головного управління Нацполіції у Вінницькій області – начальником кримінальної поліції призначено Олександра Цимбалюка. Полковник поліції пропрацював 24 роки в підрозділах кримінальної міліції та поліції – від рядового оперативника до начальника управління карного розшуку ГУНП. На його рахунку розкриття сотень резонансних злочинів.

В поліції Вінниччини представили нових керівників

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області призначено підполковника Андрія Дамзіна, який до цього перебував на посаді заступника начальника Вінницького відділу поліції.

В поліції Вінниччини представили нових керівників

Тимчасове виконання обов’язків заступника начальника Вінницького відділу поліції – начальника відділу кримінальної поліції покладено на підполковника поліції Сергія Химича.

В поліції Вінниччини представили нових керівників

Новим керівникам, які мають чималий досвід роботи у підрозділах карного розшуку, Юрій Педос побажав успіхів та позитивних результатів на нових посадах.



Переглядів: 6334
Поширень: 0