Святкове підбиття підсумків і урочисте нагородження відбулося у Академічному театрі ляльок м.Києва.

Вінниччина, як і у минулі три роки, увійшла до числа переможців конкурсу і здобула найбільшу кількість призових місць.

Вінниччина здобула найбільшу кількість призових місць у конкурсі «ДАІ майбутнього»

Школярами загальноосвітніх закладів області виконано та направлено до конкурсу понад дві тисячі робіт, з числа яких відібрано близько двохста та направлено до Департаменту ДАІ МВС України.

За результатами журі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ДАІ майбутнього», відзначені роботи:

  • Шаповалюк Ганни, 10 років, учениці спеціалізованої ЗОШ №3 м. Вінниці (2-е місце у ІІ-ій віковій категорії);
  • Матяш Аліни, 15 років, учениці Центру дитячої та юнацької творчості м.Хмільник (спеціальний приз від Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива» - грошова премія);
  • вихованців гуртка художньої творчості Піщанської спеціальної школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (спеціальний приз від усіх спонсорів - ноутбук).

Вінниччина здобула найбільшу кількість призових місць у конкурсі «ДАІ майбутнього»

За рішенням керівництва Управління ДАІ ГУ МВС у Вінницькій області до дня професійного свята буде відзначено дипломами та цінними подарунками 57 юних вінничан - авторів кращих робіт, які були направлені на Всеукраїнський конкурс. А саме: 13 учнів шкіл міста Вінниці та дитячий колектив ДНЗ №39; 3 учнів з Гасинського району, 1 – з міста Гнівань, 2 – з Козятинського району, 19 – Піщанського району, 1- Теплицького району, 3 – Томашпільського району, 10 – Тульчинського району та 2 – Хмільницького району.

Вінниччина здобула найбільшу кількість призових місць у конкурсі «ДАІ майбутнього»

Вихованці гуртка художньої творчості Піщанської спеціальної школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування запрошені на професійне свято до УДАІ ГУ МВС у Вінницькій області, де вони ознайомляться зі спеціальною технікою, спробують себе у ролі працівників ДАІ. На дітей чекає гарний сюрприз від шефів-правоохоронців.


Переглядів: 4032
Поширень: 0