14 січня у Центральному міському парку відбудеться закриття головної ялинки міста. Вінничан розважатимуть гурт «GIPSY VOICE» та українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська. А також з головної сцени оголосять переможця конкурсу «ВінницяНайкращаЯлинка». Призера буде обрано автоматично на сайті random.org шляхом випадкового вибору.

Ще чотири дні вінничани можуть долучатися до конкурсу «ВінницяНайкращаЯлинка». Організували його Центральний парк культури і відпочинку м.Вінниці, МКП Вінницязеленбуд та ТРЦ МегаМолл. Учасники мають сфотографуватися біля головної ялинки в парку на тлі хештегів, підписатися на сторінки організаторів у фейсбуці та поділитися своїм фото. З деталями конкурсу можна ознайомитися на сторінці «Центральний парк культури і відпочинку м.Вінниці» у фейсбуці Переможець отримає смартфон.

У неділю відбудеться закриття головної ялинки міста та оголосять переможця конкурсу «ВінницяНайкращаЯлинка»

Святковий настрій у Вінницькому Центральному парку пануватиме із 13.00. Саме тоді розпочнеться фестиваль вуличної їжі «Food Weekend». На фестиваль з’їдуться учасники з понад 20 міст України. Буде представлена як вулична їжа, так і ресторанна.

У неділю відбудеться закриття головної ялинки міста та оголосять переможця конкурсу «ВінницяНайкращаЯлинка»

О 18.00 розпочнеться гала-концерт переможців караоке-шоу «Зірка на ялинці». У ньому візьмуть участь 6 учасників. Вони співатимуть пісні, а вінничани голосуватимуть за них грошима. Переможця визначатимуть по найбільшій зібраній сумі коштів. Він отримає цінний подарунок.
О 19.00 на всіх бажаючих чекає святкова концертна програма. 



Переглядів: 2394
Поширень: 0