Цими вихідними, 13 і 14 січня, у Центральному парку відбудеться гастрономічний фестиваль «Vinnytsia Food Fest» - спробуй Вінницю на смак. Організатори обіцяють багато смачної їжі та гарячих напоїв.

13 січня фестиваль розпочне роботу о 12:00. На Food Fest буде понад двадцять локацій. Свої смачні страви та напої вінничанам будуть представляти не лише вінницькі майстри своєї справи, а з Києва, Тернополя та інших міст України. Тут можна буде спробувати смачну випічку, ароматний вінницький пунш. Хлопці із Тернопільської гуральні приготують для вінничан натуральні наливки.

А от у представників київського кафе «У Давида» можна буде спробувати шашлик, стейки, хачапурі, бограч, борщ та уху, овочі на грилі, домашні варенички, каре ягняти, плов, м’ясне сулугуні та багато інших страв. Спеціально для вінничан «У Давида» приготують ексклюзивний вінницький бургер. Учасник фестивалю «Dessert Studio SweetSenya» частуватиме відвідувачів фірмовою цукеркою “Вулкан”. Для того, щоб відвідувачі не мерзли, будуть облаштовані фуд-корти з ілюмінаціями та обігрівом.

Два дні у Вінниці триватиме фестиваль «Vinnytsia Food Fest»

Окрім смачної їжі під час Vinnytsia Food Fest можна буде і цікаво провести час в Центральному парку.

«Це новий формат відпочинку для вінничан. Фестивальний рух міста тільки розпочинається. І культура вживання вуличної їжі також. Ми спробували зробити фестиваль, на якому буде смачно і весело. Тому окрім різноманітних смаколиків на відвідувачів очікує і розважальна програма. На відкритті Food Fest будуть один за одним проводитись майстер-класи, шоу-кукінг від шеф-кухарів ресторану «Батискаф», «Вінницька Реберня» і від переможця шоу «Майстер шеф» Ігоря Місевича. А о 18:00 біля Головної ялинки міста пройде танцювальний флешмоб “У ритмі свята”», - розповіла координаторка фестивалю Світлана Ярова.

За словами директорки КП «Центр концертних та фестивальних програм» Ольги Дернової, танцювальний марафон «У ритмі свята» у Вінниці проводиться вперше. На фестивалі буде представлений ролик відзнятий в 5 містах України. Де різні колективи танцювали під відому усьому світу композицію «Щедрик». У суботу, 13 січня танцювальні колективи Вінниці танцюватимуть біля Головної ялинки під цю ж композицію у різних стилях.

Організатори запрошують вінничан спробувати Вінницю на смак і влаштувати собі незабутні гастровихідні у Центральному парку.

Запевняють, що з 12:00 до 22:00 на фестивалі буде смачно, драйвово і знайдеться чим розважити себе та рідних.



Переглядів: 2233
Поширень: 0